Skade på Neymar – går han glipp av United-kampene?

PSG vant, men kampen mot Strasbourg kostet.

Neymar er svært usikker til kampene mot United etter å ha blitt skadet i onsdagens cupkamp mot Strasbourg. Brasilianeren hadde tårer i øynene, og skjønte åpenbart alvoret.

Paris Saint-Germain bekrefter at det er snakk om en metatarsalskade i ankelen. Det er samme type skade som han pådro seg i fjor, og som satte ham ut av spill i flere måneder.

Hvilken behandling som må til denne gangen, er foreløpig usikkert – ifølge klubben kommer det helt an på hvordan skaden utvikler seg de neste dagene. Det avgjør om det blir operasjon, eller om det er en skade som kan behandles på en helt annen måte.

– Neymar er bekymret, for det er den samme foten, den høyre, i det samme området, sa PSG-sjef Thomas Tuchel etter kampen.

Fra tidligere av sliter PSG med skaden til Marco Verratti.

Oppskriftsmessig seier

Skaden kom etter rundt en time av det som ellers var en nokså oppskriftsmessig seier i den franske cupen for PSG.

Motstander var Strasbourg, som i skrivende stund ligger på femteplass i den franske ligaen.

I kampens 4. minutt sendte Edinson Cavani hjemmelaget i ledelsen, og det var også stillingen da Neymar måtte ut.

Med ti minutter igjen av oppgjøret var det en gammel United-kjenning, Ángel Di María, som fastsatte resultatet til 2-0, og sendte PSG videre til åttendedelsfinalen av turneringen.

Paris Saint-Germain: Alphonse Areola; Thilo Kehrer, Marquinhos, Thiago Silva, Juan Bernat, Dani Alves, Julian Draxler, Ángel Di María (Christopher Nkunku, 86.), Neymar (Moussa Diaby, 62.), Edinson Cavani, Maxim Choupo-Moting (Jesé, 92.).

SCORET: Her etter å ha gjort det samme for United mot Leicester.