CUPFINALEKLAR: her er Guillermo Varela for United.

Sjokkseier med 10 mann

DE UTLÅNTE (oppdatert): Guillermo Varela spilte hele kampen da Eintrach Frankfurt kjempet seg til seier mot Schalke.

United.no holder dere uke etter uke oppdatert på hvordan det har gått med spillerne som har vært sendt på lån denne sesongen.

Nå når det nærmer seg overgangsvinduets slutt, har United foreløpig lånt ut Adnan Januzaj, Guillermo Varela, Andreas Pereira, Cameron Borthwick-Jackson og James Wilson.

Uniteds to største låneprofiler, Adnan Januzaj og Guillermo Varela, var begge i aksjon for sine respektive klubber lørdag, mens Andreas Pereira debuterte for Granada søndag kveld.

Guillermo Varelagv

Den uruguayanske backen spilte samfulle 90 minutter da Eintracht Frankfurt sikret seg en meget sterk seier mot storklubben Schalke 04, som blant annet har kjøpt Breel Embolo dette vinduet.

Han havnet imidlertid noe i skyggen av Alexander Meier, som scoret kampens eneste mål og også stakk av med banens beste-tittelen.

De siste 10 minuttene spilte Frankfurt med 10 mann, etter at Michael Hector felte Klaas-Jan Huntelaar som bakerste mann, men Varela og resten av Frankfurt-gutta snøret igjen sekken og red ledelsen helt inn.

Adnan Januzaj

januzaj

Defoe scoret Sunderlands eneste mål da han ble revet ned av José Fonte innenfor 16-meteren og enkelt satte den påfølgende straffen i mål.

Sunderland hadde flere store muligheter, mens Southampton fyrte for det meste av fra distanse. Reservekeeper Jordan Pickford så ut til å holde tett, men plutselig snek et svakt langskudd fra Jay Rodriguez seg under sisteskansen.

Keepertabben betød poengdeling, og foreløpig ingen seire på noen av de to røde- og hvitstripede lagene.

James WilsonManchester United v Middlesbrough - Capital One Cup Fourth Round

Fikk omtrent en halvtime på å forsøke å snu Burtons 1-0-ledelse for Derby County, men rakk dessverre ikke å sette noe preg på kampen.

Det endte med 1-0-tap for the Rams, som befinner seg på nedre halvdel av Championship-tabellen etter å ha sikret seg fem poeng på like mange kamper.

Cameron Bortwick-Jackson

19-åringen var ubenyttet reserve da Wolves tapte 1-0 i bortemøtet med Huddersfield .

For øvrig heller ingen spilletid for ex-red Paddy McNair, som gikk til Moyes’ Sunderland dette vinduet. Derimot ble det 13 minutter som innbytter på Donald Love, den skotske U21-spilleren som fulgte McNair fra Old Trafford til Stadium of Light.

Andreas Pereira

Det ble ingen lykkedag, verken for Pereira eller laget hans, da Granada besøkte La Liga-kollega Las Palmas.
Da den nyinnlånte United-spilleren ble sendt utpå til sin debut etter 56 minutter, hadde laget fra ferieøyen nettopp tatt ledelsen 2-1, men håpet om at debutanten kunne trekke sine nye lagkamerater med til en utlikning – i det minste – var fåfengt. Las Palmas hadde nemlig mer på lager, og ga seg ikke før det sto 5-1 på lystavlen.