– Vi er Manchester United!

United-stjernen var midt i et intervju med MUTV da en ball ble sparket i retning av franskmannen.

Manchester United er i ferd med å avslutte treningsoppholdet i Dubai og setter kursen hjem mot Storbritannia og søndagens kamp mot Tottenham på Wembley.

Paul Pogba gikk glipp av de første øktene i Dubai for å få behandling for en smell han fikk i 2-0-seieren mot Newcastle, men sluttet seg til resten av troppen og har trent godt de siste dagene.

Iskald i intervjusituasjon

Uniteds egen TV-kanal, MUTV, har fulgt spillerne tett og servert intervjuer med både spillere og trenerstaben. Da det var Pogbas tur til å snakke med MUTV onsdag ettermiddag ble det spilt en høy ball i retning av Pogba som var midt i et intervju med MUTV.

Måten Pogba «håndterer» pasningen har gått sin seiersgang på sosiale medier.

Franskmannen registrerer at ballen kommer mot han og helt uanfektet hælsparker han bare ballen videre.

Med to fulltreffere mot Huddersfield og to nye mot Bournemouth, har Pogba scoret fire mål på de fire ligakampene under Ole Gunnar Solskjærs ledelse og fått en ny vår i United-trøya.

Skryter av lagkameratene

Med slike prestasjoner var det heller ingen overraskelse at Pogba ble kåret til månedens beste spiller i desember. Pogba innrømmer at det var tøft å sitte på benken før Solskjær tok over etter José Mourinho, og ser frem til de tøffe kampene som venter United de neste ukene.

– Det er åpenbart en god følelse å få denne utmerkelsen! I november spilte jeg ikke så mye, så bare det å være tilbake på banen med gutta er godt. Det er alltid en god følelse å spille med denne gjengen! 

Ett av de fire målene i desember kom mot Bournemouth, og det er dette målet Pogba trekker frem som sin favoritt forrige måned. 

– Det er ikke min største styrke, så det er headingen som kommer ut på topp. Timingen var bra, også på innlegget fra Herrera. Så ja, det var et fint mål.

– Vi er Manchester United, så det å vinne kamper burde være en basisferdighet for oss. Så vet vi også at Premier League er en tøff serie, og det er mange kamper igjen. De fem seierene våre har gitt oss mer selvtillit, og mentalt så er vi sterke og klare.

Mot Tottenham førstkommende søndag trenger United sin midtbanestjerne på sitt beste om Solskjærs seiersrekke som United-manager skal fortsette.