Sjekk denne Chicharito-suseren

Jávier Hernández ble matchvinner i oppgjøret mot Antonio Valencia og co.

Jávier Hernández scoret det eneste målet da Mexico vant 1-0 i en treningskamp mot Ecuador i Los Angeles natt til søndag.

Etter 14 minutter klinket han til fra utenfor sekstenmeteren, og Ecuador-keeper Alexander Dominguez var sjanseløs da ballen smalt i stolpen og inn.

Dermed er Chicharito likt med Cuauhtemoc Blanco på toppscorerlisten gjennom tidene med 39 mål, og er i øyeblikket kun syv mål bak rekordholder Jared Borgetti.

Chicharito må dele æren med keeper Jesus Corona, som blant annet reddet straffespark fra Miller Bolanos etter 71 minutter.

Her kan du se Hernández’ flotte scoring:

Etter kampen var Antonio Valencia ute og roste lagets prestasjoner på sin Twitter-konto.

– Vi ga alt vi hadde, men det var ikke nok. Vi må fortsette å tro på dette laget.

Samtidig spilte Argentina en treningskamp mot El Salvador. Den vant de 2-0, etter scoringer av Ever Banega og Federico Mancuello.

Sistnevnte ble byttet inn for Ángel Di María etter 73 minutter. United-spilleren hadde den målgivende pasningen til Ever Bangeas scoring etter 54 minutter.

Marcos Rojo satt hele kampen på benken for Argentina. Kampen ble spilt i Maryland i USA.