– Situasjonen har blitt overdrevet

Didier Deschamps mener at Pogba har gjort alt i sin makt for å bidra for Manchester United.

Denne høsten har vi lest mye om den angivelige bristen i forholdet til Paul Pogba og José Mourinho.

Franskmannen har kommet med noen uheldige uttalelser i media, og som følger av det mistet han sin rolle som visekaptein i United.

På banen har det gått langt bedre for Pogba, som var en av katalysatorene for Uniteds opphenting mot Newcastle på lørdag.

Han er også den eneste United-representanten blant 30 Ballon d’Or-nominerte spillere i Europa. 

For tiden er Pogba, i likhet med flere av United-spillerne, på landslagsoppdrag i forbindelse med Nations League. Der har Didier Deschamps uttalt seg om Pogbas situasjon.

– Jeg tror det hele har blitt svært overdrevet. Du så kanskje ikke Newcastle-kampen, for jeg så en fantastisk Paul Pogba. Jeg er helt sikker på at Mourinho så det samme som meg. Noe skjedde, og jeg tror at slik det ofte er, så har det blitt gjort en stor sak ut av noe som ikke var det, sa Deschamps. 

Se dette innlegget på Instagram

 

Boule de neige ⛄😂 snowball #fiersdetrebleus @equipedefrance

Et innlegg delt av Paul Labile Pogba (@paulpogba)


– Det er sikkert noe riktig i det som har blitt rapportert, men det er mange som har gjort for enkle konklusjoner. Når jeg ser hvordan Pogba oppfører seg mot klubben sin, så ser jeg en spiller som gjør alt han er i stand til for å bidra.

Deschamps uttalte også at han ikke kan se at det finnes noen problemer med Pogba, men at han heller ikke ønsker å blande seg inn i forholdet mellom spiller og trener.