Lingard, Jones og Henderson ble værende i United

Les også: Forrige ukes rykter

Her kan du se alle de bekreftede januar-overgangene, både på dato det skjedde og på hver enkelt klubb.

Slik var deadline day:

00.44: Matej Kovar-lånet bekreftet! Les mer i egen sak her.

00.31: Det virker forresten på både Sky Sports, The Athletic og andre som om at Fabio Carvalho-overgangen til Liverpool kollapset.

00.29: Det virker som om det kan være snakk om Burton Albion for Kovar. Samme klubb hvor Kieran O’Hara var lånt ut for noen år siden.

00.26: En United-overgang! Matej Kovar går på lån til en League One-klubb, melder Simon Peach og Samuel Luckhurst. Det er foreløpig ikke kjent hvilken klubb. Det skal også være snakk om at han signerer en ny United-kontrakt.

00.19: Vi har vært kjapt inne på det før, forresten, men tidligere United-akademispiller Deji Sotona er klar for Brentford.

00.19: Både Dele Alli til Everton og Pierre-Emerick Aubameyang til Barcelona skal være bortimot i boks. For Allis del har de levert nok papirer til Premier League til at de får ekstra tid til å fullføre overgangen.

00.02: Nå er overgangsvinduet i teorien stengt, men det kan fortsatt bekreftes overganger senere.

23.49: Fortsatt ingenting som tyder på at noe stort er i ferd med å skje for Uniteds del. Dan Burn er ellers klar for Newcastle.

22.52: Liverpool-kjenner Paul Joyce melder om enighet mellom Liverpool og Fulham om Fabio Carvalho. Så får tiden vise om de rekker å fullføre alt som må fullføres.

22.44: Hos Sky Sports snakkes det fortsatt litt om muligheten for Ousmane Dembélé til Chelsea, og at Pierre-Emerick Aubameyang er på vei inn hos Barcelona kan jo gjøre Barcelona ekstra lystne på å få franskmannen bort.

Samtidig har det blitt meldt fra annet hold at Dembelé ønsker å bli i Barcelona ut sesongen, og så forlate klubben gratis.

Mens vi skrev dette kom følgende tweet fra Fabrizio Romano:

22.36: Rangers har bekreftet Aaron Ramsey-overgangen (lån ut sesongen). Med Manchester United skjer det tilsynelatende lite, men vi har blitt overrasket før!

22.08: Som tidligere meldt, så ser det ut til at Aaron Ramsey havner i Rangers, hvor han blir lagkamerat med Uniteds Amad Diallo:

21.43: Jonathan Shrager skriver at det fortsatt pågår samtaler knyttet til et eventuelt Dean Henderson-lån, og at dette fort kan bli en klassisk siste liten-overgang om den blir gjennomført.

21.34: Alt tyder på at Newcastles forsøk på å hente Dele Alli til klubben ikke var en suksess, og at Alli ender opp med å dra til Everton som planlagt.

Det skal være snakk om en gratisovergang med bonuser som kan gjøre overgangen alt annet enn gratis. Etter 20 kamper for Everton vil nemlig Merseyside-klubben måtte betale 10 millioner pund til Tottenham, og vi har sett det bli nevnt enkelte steder at det i verste fall kan ende opp som en overgang verdt 40 millioner pund (men det er nok ikke nødvendigvis så sannsynlig at det blir så mye til slutt).

21.16: Samuel Luckhurst skriver at United ikke sender Dean Henderson til Watford.

21.14: Ikke akkurat så uventet, kanskje, men James Ducker skriver at situasjonen rundt Mason Greenwood er en av faktorene som gjør at United ikke låner ut Jesse Lingard.

21.08: I Watford Observer hevdes det fra Watford-kilder at de ikke kommer til å hente Dean Henderson. Er vel ikke utenkelig at United har vist manglende interesse for å la ham dra, selv om Watford-kildene fremstiller det som om at de ikke har plass til flere keepere.

20.52: Simon Peach skriver at det skal ha vært interesse fra Championship-klubber for Álvaro Fernández, men at det foreløpig ser ut som om den spanske venstrebacken blir værende i United.

20.51: Det høres ut som om Pierre-Emerick Aubameyang kommer til å bli Barcelona-spiller, og muligens ikke bare på lån heller.

20.48: I livebloggen til The Athletic skriver nå Laurie Whitwell at Watford har kommet med en forespørsel til United om å få låne Dean Henderson. At det faktisk skal skje regnes fortsatt som usannsynlig siden United er usikre på å skulle fullføre sesongen med Tom Heaton som andrekeeper.

Manchester Evening News har nevnt Watfords interesse tidligere i kveld.

20.29: Det har blitt stille igjen når det gjelder United-spillerne. Van de Beek er bekreftet, og det virker dødt når det gjelder Lingard. Kan det skje noe med Henderson? Eller kan noen andre forsvinne ut? Akkurat nå er det stille.

Overganger inn? Stille der også, såpass stille at det virker ganske utenkelig at noe skal skje. Det spekuleres i at engelsk klubb har gjort et forsøk på Ousmane Dembélé, men indikasjonene hittil er at dette i så fall er Chelsea. Vi ville ikke veddet huset på at United kommer til å signere noen, for å si det slik.

19.46: Van de Beek bekreftet til Everton! Les mer i denne artikkelen.

19.42: Alt har tydet på at Dele Alli skal bli Everton-spiller, men ifølge David Ornstein har Jesse Lingard-avslaget nå fått Newcastle til å gjøre et desperat forsøk på å få Tottenham-spilleren til St. James’ Park.

19.31: Ifølge klubben var den opprinnelige planen at Lingard skulle bli værende, og spilleren selv skal også på et tidligere tidspunkt ha gitt uttrykk for at han ønsket å bli ut sesongen. Nå tror United at Lingard kommer til å bli en viktig spiller resten av denne sesongen.

19.21: Bekreftet av klubbene: Giovani Lo Celso går på lån fra Tottenham til Villarreal.

19.08: Fabrizio Romano skriver det samme som Ornstein skrev litt tidligere: United ønsker nå å beholde Jesse Lingard i klubben.

Rob Dawson fra ESPN skriver også om dette. Han skriver at det er styret som har blokkert overgangen, selv om Lingard fikk grønt lys til å dra fra Rangnick denne morgenen.

19.06: Kanskje får de ikke inn Lingard, men Matt Targett har nå gått på lån til Newcastle.

19.02: Samuel Luckhurst fra lokalavisa skriver at Watford nå er interesserte i å hente Dean Henderson til klubben.

18.59: David Ornstein, vanligvis svært treffsikker, melder at Manchester United nå har gitt beskjed til Jesse Lingard om at han ikke får forlate United før overgangsvinduet stenger.

Med Martial borte, og stor usikkerhet rundt Greenwood, så føler kanskje United at det blir i overkant tynt offensivt om de lar Lingard gå? United er tross alt fortsatt med i tre turneringer, og skal spille mange kamper fremover.

18.42: Bryan Gil på lån fra Tottenham til Valencia.

18.31: Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News skriver at Newcastle har droppet Dean Henderson-interessen for å fokusere på å få hentet Jesse Lingard til klubben.

18.28: Det var en periode i januar hvor Denis Zakaria virket aktuell for United, men nå har midtbanespilleren signert for Juventus.

18.26: Donny van de Beek har signert kontrakten med Everton, ifølge Fabrizio Romano. Der venter vi bare på bekreftelsen. Dele Alli er nestemann inn, ifølge mange kilder.

18.23: Ang. Newcastles antatt tøffeste konkurrent om Lingards signatur, så skriver Jacob Steinberg (som vanligvis har god kjennskap til West Ham) at United fortsatt ikke ønsker å låne bort Lingard til West Ham fordi de er en konkurrent om fjerdeplassen.

18.02: Newcastle skal ha lagt inn et nytt bud på Jesse Lingard, ifølge Craig Hope fra Daily Mail. Det skal være snakk om en lånesum på 3 millioner pund, pluss en overlevelsesbonus på 4 millioner pund.

Newcastle venter nå på Manchester Uniteds respons, skriver Hope videre.

17.31: Siden vi nevnte Bentancur: Juventus har også bekreftet at Dejan Kulusevski er klar for Tottenham.

17.22: Mange har meldt at Phil Jones-låneovergangen til Bordeaux har kollapset, og nå har den franske klubben hentet en annen stopper.

17.21: Juventus har bekreftet at Tottenham henter Rodrigo Bentancur.

17.13: Nat Phillips på lån fra Liverpool til Ethan Lairds Bournemouth. Laird har foreløpig ikke debutert for Bournemouth på grunn av skade.

16.48: David Ornstein fra The Athletic melder nå at samtalene mellom Arsenal og Barcelona om Pierre-Emerick Aubameyang har brutt sammen, på grunn av uenigheter ang. lønnsfordeling, og at det ikke blir noen Barcelona-overgang for Aubameyang om ikke ting forandrer seg helt mot slutten av vinduet.

16.43: Newcastle-journalisten Miles Starforth skriver at samtaler mellom Newcastle og Manchester United om Jesse Lingard har startet opp igjen.

16.34: Tanguy Ndombele tilbake til Lyon på lån fra Tottenham.

16.29: Forresten har Newcastle lånt ut Freddie Woodman til Bournemouth. Kanskje ikke den mest spennende overgangen, men Dean Henderson har tross alt blitt koblet til Newcastle, så når de lar en keeper dra så følger vi jo litt ekstra med.

16.21: Det har vært meningen at D’Mani Mellor skulle lånes ut til Crawley Town, men Crawley-manager John Yems uttaler at United skal ha rotet til noe av papirarbeidet, og at det derfor trolig ikke går i boks, selv om klubbene fortsatt prøver å få det i orden.

Mellor skal allerede ha trent med Crawley.

16.14: Ikke så mye nytt, nødvendigvis, men Liam Kennedy fra Newcastle World skriver at Newcastles oppmerksomhet nå retter seg mot Jesse Lingard etter at det nå ser usannsynlig ut med Hugo Ekitike. En låneavtale skal fortsatt være mulig.

16.00: Evertons nye manager, Frank Lampard, forsøker visstnok å hente Tottenhams Dele Alli til Goodison.

15.50: United på gli også økonomisk med Jesse Lingard?

15.45: Ikke at det er så fryktelig spennende, men vi tar med at både Sky Sports og Daily Mirror rapporterer at Pierre-Emerick Aubameyang kanskje likevel ikke ender i Barcelona. Spilleren er der, men uten at klubbene skal være enige.

15.30: For de som ikke ønsker at nyrike Newcastle skal få det de ønsker så er jo dette godt nytt. Det 19 år gamle stortalentet Hugo Ekitike, som er inne på toppscorerlistene i Frankrike, sier visstnok nei til Newcastle.

15.10: Det er ikke bare Newcastle som kunne tenke seg Jesse Lingard helt på tampen av overgangsvinduet.

Det er imidlertid flere som påpeker at Newcastle-dealen nå igjen kan skje, selv om det fortsatt ikke skal være enighet om det økonomiske i avtalen.

Samtidig ble det altså også meldt at West Ham gjorde et siste fremstøt.

15.00: River Plate-spisstalentet Julian Alvarez er klar for Manchester City, men blir værende i Argentina frem til sommeren.

14.50: Likevel Jesse Lingard til Newcastle? Troverdige David Ornstein i The Athletic skriver at Ralf Rangnick har sagt ja til utlån, og at Newcastle nå skal ha økt sitt bud for å få på plass låneavtalen.

For ordens skyld – Lingard ble observert på vei inn til trening på Carrington mandag formiddag.

14.15: BBCs Simon Stone skrev like før klokka 14 at det ikke var noen utvikling rundt Jesse Lingard og Newcastle. Newcastle vil ha spilleren, Lingard vil dit på lån, men United krever altså mer penger enn verdens rikeste klubb vil gi.

13.50. Alvaro Morata kommer ikke til å skifte klubb mandag. Han ble blant annet koblet til en overgang til Arsenal.

13.30: Hvis det er noen som drømmer om en overraskelse på tampen av vinduet for United – The Times skriver at United ikke forventer å signere noen mandag.

13.15: Pierre-Emerick Aubameyang har landet i Barcelona, før sitt utlån fra Arsenal til katalanerne.

12.39: For de som trenger å trekke litt på smilebåndet. Sjekk Burnleys bruk av Jurrasic Park i Wout Weghorst-offentliggjøringen…

12.37: Likevel West Ham-retur for Jesse Lingard?

12.30: Husker dere Aaron Ramsey, waliser fra Arsenal og nå Juventus? Nå virker det faktisk som om han nærmer seg skotske Rangers, der han i så fall blir lagkamerat med Amad Diallo ut sesongen. Dette ifølge Gianluca di Marzio.

12.22: Da skal alt være klart for Donny van de Beek-overgangen til Everton.

12.20: Det virker som om vi kan glemme det som ble meldt 11.25 om Yannick Carrasco.

12.00: BEKREFTET: Burnley har sikret seg Nederlands og Wolfsburg-spiss Wout Weghorst, som blant annet scoret et par mål for Nederland i fotball-EM i sommer. Weghorst, som skal være 197 cm høy, erstatter dermed Chris Wood som dro til Newcastle tidligere i januar. Weghorst scoret 59 ligamål på 3,5 sesong i Wolfsburg i Bundesliga.

11.30: Det ser ikke ut som om Ousmane Dembele havner i PSG, mens Barcelona altså har væt klar på at enten skriver han under på en ny kontrakt eller så drar han. Blir interessant å se hvordan den utvikler seg. Vi snakker tross alt om en av tidenes dyreste spillere, da han ble solgt fra Dortmund til Barcelona.

11.25: Atletico Madrids Yannick Carrasco kan kanskje havne i Tottenham eller Newcastle. Begge klubber skal visstnok være i samtaler som kan ende med at de utløser utkjøpsklausulen hans på 60 millioner euro.

Newcastle skal også ha sikret seg Aston Villa-back Matt Targett på lån (venter kun på bekreftelse) og er også koblet til et kjøp av en fransk spiss. Tottenham offentliggjør trolig kjøpene av Kulusevski og Bentancour fra Juventus.

11.15: En tidligere United-akademispiller også på vei til Premier League. Deji Sotona skal ha imponert under et prøvespill for Brentford nylig.

10.50: Det rapporteres fra ulike hold, blant annet Sky Sports, at Donny van de Beek nå gjennomfører legesjekken hos Everton. Det er altså snakk om et utlån ut sesongen.

10.21: Jesse Lingard vil ha en prat med Ralf Rangnick mandag, i det som da trolig blir hans siste forsøk i å sikre seg et utlån til Newcastle. Det skriver The Athletics Laurie Whitwell.

Andy Mitten skrev forrige uke for united.no om hvorfor United er tøffe i forhandlingene med Newcastle.

10.03: BBCs troverdige journalist, Simon Stone, melder at alt nå tyder på at Phil Jones blir værende i United – selv om det mandag morgen også ble meldt at Bordeaux ville gjøre et nytt forsøk på å overbevise ham om å reise dit.

09.59: Newcastle ser ut til å sikre seg Aston Villa-back Matt Targett på lån, sannsynligvis fordi Villa tidligere i januar hentet Lucas Digne til Targetts posisjon.

Newcastle skal ifølge flere rapporter ha budt 20-25 millioner pund for Stade Reims-spiss Hugo Ekitike. Dette budet skal være akseptert.

09.00: Christian Eriksen er klar for Brentford. Det betyr at dansken, som tidligere spilte for Tottenham, kanskje blir å se på Old Trafford helga rundt 30. april, når United spiller hjemme mot Brentford. Dansken har ikke spilt siden hjertestansen under fotball-EM i sommer.

07.00: United skal ikke være interessert i Ousmane Dembele fra Barcelona, som katalanerne fortsatt forsøker å bli kvitt. Han ser dermed i stedet ut til å ende i Paris Saint-Germain.

06.55: Bordeaux vil gjøre et siste forsøk på å overbevise Phil Jones om at de er rett klubb for ham, at de vil satse på ham hvis han drar dit.