– Vil bli værende i England

Svenskens superagent har uttalt seg om fremtiden til Zlatan Ibrahimovic.

Mino Raiola, agenten til Zlatan Ibrahimovic, snakket om situasjonen til den korsbåndsskadde United-spissen i programmet til Jim White på talkSPORT onsdag.

– Ja, han ønsker å bli værende i England, han ønsker å være i toppen, og dersom han ser at han kan bidra i Manchester United, så hvorfor ikke Manchester United?

– Han kan være en verdifull spiller for andre toppklubber også, men jeg mener at vi av respekt må snakke med Manchester United først og se hva partene ønsker, sa Raiola.

– Vi har mange tilbud og ideer, og vi er nødt til å evaluere dem. Han hadde en fantastisk tid i Manchester United, og det er opp til klubben og meg å se hva fremtiden bringer. Nå er rehabiliteringen det viktigste, så får vi se.

Det er kun tre dager siden Raiola var sitert av italienske Sky på at Ibrahimovic vil spille i minst ett til to år til, samtidig som det var usikkert hvor karrieren vil fortsette.

– Det har vært tilbud fra klubber i mange andre ligaer, men han blir i Europa – det er 100 prosent sikkert, sa agenten.

Uansett utfall er det ventet at Manchester United vil bistå Ibrahimovic i opptreningen. Til tross for korsbåndsskaden han pådro seg mot Anderlecht i april, feiret 35-åringen triumfen på Friends Arena med lagkameratene med stor iver.

Både The Times og Daily Mail har tidligere skrevet at klubben vil gi Ibrahimovic full tilgang til trenings- og medisinske fasiliteter på Carrington – også etter at hans kontrakt har gått ut 30. juni.

KASTET KRYKKENE: Zlatan Ibrahimovic feiret som gal da United vant Europa League i Stockholm.

Kraftspissen scoret 28 mål for United denne sesongen, derav 17 i Premier League. I Europa League ble han stående med fem mål, samt ett i FA-cupen.

I ligacupen scoret svensken fire ganger, blant annet to i finalen mot Southampton i februar. Det siste målet ble matchavgjørende. Det ble også scoringen i Community Shield-finalen mot Leicester i august.