Simeone forventer «dynamisk kamp»: – Begge lag vil få sine øyeblikk

Diego Simeone forventer en spennende kamp når hans Atlético Madrid gjester Manchester United i tirsdagens returoppgjør på Old Trafford.

Lagene er like langt etter det første oppgjøret på Wanda Metropolitano, der Joao Felix og Anthony Elanga scoret målene i en kamp som endte 1-1. Atlético-sjefen forventer en kamp som kommer til å svinge begge veier.

– Med karakteristikkene til spillerne Manchester United har og spillerne vi har ser jeg for meg en dynamisk kamp, der begge lagene vil få sine øyeblikk, sier Simeone på sin pressekonferanse i Manchester mandag.

– Vi kommer til å presse høyt. Det kommer til å bli den klassiske typen kamp du forventer når anledningen er slik den er. Vi har muligheten til å straffe dem på kontring og benytte oss av alle feil de gjør. 

Ralf Rangnick sier i sin pressekonferanse at han forventer et Atlético som legger seg bakpå og Simeone får også spørsmål om man virkelig kan forvente seg en såkalt dynamisk kamp hvis hans lag legger seg defensivt.

Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League
SVENSK HELT SIST: I det motsatte oppgjøret var det unge Anthony Elanga som sørget for Uniteds utlikning mot slutten av kampen.

Så skal det riktignok sies at det var spanjolene – til tross for vesentlig mindre ballbesittelse – som vant xG-statistikken i det motsatte oppgjøret. Der skapte Atlético sjanser tilsvarende 1,34 forventede mål. Samme tall for United var 0,42.

– I fotballen er alt subjektivt. Jeg tror trenere alltid prøver på å skvise alt det de kan ut av spillermaterialet de har tilgjengelig, sier Simeone.

– De siste ti årene har vi funnet en sti som gir oss resultater og vi prøver å få det meste ut av de spillerne vi har.

Den argentinske treneren mener United kan skape farligheter på kontring, men også mot etablert forsvar.

– Med spillerne de har, er det klart at de også kan ta oss i ubalanse, sier Simeone. 

– For deres del handler det heller ikke bare om å vente på kontringene, det kan også hende at de får lange perioder med ballen. Det kommer til å bli en dynamisk kamp på en fantastisk stadion. 

FACEBOOK