Brazil v Switzerland: Group G - FIFA World Cup Qatar 2022

Casemiro reddet Brasil

Mandag klokka 17:00 startet kampen mellom Brasil og Sveits. En ekstremt jevn og spennende kamp, der Brasil fikk sjanse etter sjanse, men ballen havnet ikke i nettet bak Sommer. Sveits var gode på å forsvare seg, men etter 83 minutter satt ballen endelig i mål for brasilianerne og det var ingen ringere enn Casemiro som plasserte ballen perfekt i nettet.

Alle Uniteds brasilianske spillere deltok i kampen. Casemiro spilte hele kampen og startet sammen med Fred, mens Antony og Alex Telles kom inn senere.

Både Kamerun og Serbia står med ett poeng etter to kamper, så med denne seieren har Brasil sikret seg en plass videre til åttedelsfinalene.

Brasil 1–0 Sveits

Mål: Casemiro (83)

Brasil: Alisson – Éder Militão, Marquinhos, Thiago Silva (C), Alex Sandro (Alex Telles 86) – Casemiro, Fred (Bruno Guimarães 58), Lucas Paquetá (Rodrygo Goes 46) – Vinícius Júnior, Raphinha (Antony 73), Richarlison (Gabriel Jesus 73).

Vi oppdaterer med mål og det viktigste rundt United-spillerne.

Live:

90+6min: Kampen blåses av. Brasil vinner 1-0.

86min: Alex Telles kommer inn for Sandro, og med det har alle de fire United-spillerne deltatt i kampen.

83min: MÅL. Endelig satt den for Brasil, og det er vår egen Casemiro som plaserer ballen perfekt inn i mål. Etter en pasning fra Rodrygo klinker Casemiro ballen rett i nettet.

73min: Antony kommer inn for Raphinha.

66min: Målet blir annulert for offside.

64min: Casemiro sender ballen til Vini Junior som tar den med videre før han plasserer ballen pent i målet.

58min: Fred blir byttet ut med Bruno Guimarães.

51min: Fred får gult kort etter å ha felt Sow.

45min: Pause. En omgang styrt av Brasil, som har hatt enormt mange sjanser. Fred har blitt med mye høyt opp i banen. Sveits har vært veldig gode på å forsvare seg, men kan fort gå dårlig i neste omgang hvis de ikke får presset brasilianerne lenger opp i banen.

14min: Casemiro feller Embolo. Sveits får frispark i god posisjon, men sjansen rotes bort.

1min: Kampen er i gang.