Sikre deg tredjedrakten!

Et svært begrenset antall vil bli lagt ut for salg torsdag 2. oktober.

Manchester Uniteds nye blå tredjedrakt kom som en overraskelse på de fleste. Drakten var ikke med i Nikes sortiment for 2014/15-sesongen, og derfor har det heller ikke vært mulig å forhåndsbestille.

Supporterklubben får et meget begrenset antall trøyer levert i slutten av inneværende uke til vårt lager i Bergen. Hovedsakelig vil det være snakk om trøye med kort arm – voksen – i størrelsene M – 3XL.

For å prøve å gjøre dette så rettferdig som mulig vil vi åpne for salg av trøyen i nettbutikken vår, torsdag 2. oktober kl. 17.00. Utfra det lave antallet vi får inn antar vi at de fleste størrelsene vil bli utsolgt samme ettermiddag.

Vi prøver, sammen med Nike Norge, å få tak i flere trøyer. Hvorvidt dette lykkes er det vanskelig å si noe om på nåværende tidspunkt.

Hjemmetrøyen

Kjøpene av Di Maria og Falcao satt for alvor fart i salget av hjemmetrøyen. Etterspørselen har vært så stor at vi vil bli utsolgt for de fleste voksenstørrelsene, kort arm, i første halvdel av oktober måned.

Også her prøver vi, sammen med Nike Norge, å få ta i flere trøyer. Nike har ikke suppleringslager for replica fotballtrøyer og hele salgsorganiseringen baserer seg på forhåndsbestillinger. Hovedbestillingen settes  i desember måned året før drakten lanseres.

OBS: Skal du være sikker på å få kjøpt hjemmetrøyen via Supporterklubben, kan det være lurt å gjøre dette så snart som mulig. Følg i så fall denne linken.