– Sherwood, ikke Mourinho

Ex-Red Paul Parker med bisart innspill i managerdiskusjonen.

Den gamle United-backen kommer opp med forslaget om at Manchester United bør henvende seg til Tim Sherwood, heller enn Jose Mourinho, for å få løst problemene på Old Trafford.

51-åringen, som i løpet av fem år på Old Trafford vant to Premier League-, en FA-cup- og en Ligacupmedalje, mener at Sherwood representerer et bedre korttidsalternativ enn portugiseren som av mange anses som favoritt til United-jobben.

I sin spalte hos Eurosport.com begrunner Parker sitt forslag på denne måten:

pp
PAUL PARKER

– Denne helgen gikk United fra ille til verre. De ser så avgjort ikke ut som et lag som vil finne formen og klatre inn blant Premier Leagues Topp 4. Men hente inn Mourinho? Det vil absolutt ikke være noen løsning.

– Antydningen om at han bare kan spasere inn i en krisesituasjon og snu det hele rundt, er absurd. Han har aldri gjort noe slikt før, og dette ville ikke være det rette tidspunktet å starte.

Det nye Liverpool?

– Han har mistet mye av respekten han hadde, og jeg mistenker at spillerne i United hater tanken på at han skal ta over.

– Med tanke på hvor langt nede spillerne befinner seg nå, ville de fått mer glede av å hente Tim Sherwood inn mellom nå og sesongslutt. De trenger en som kan kjæle dem litt og gi dem godfølelsen tilbake.

– Dessverre, som vi har sett med Tim, fungerer ikke den typen managere på lengre sikt, og United er nødt til å begynne å tenke i den retningen så snart som mulig. Hvis ikke står de overfor den ultimate fare – å bli det nye Liverpool.