Shaw: – David er sterk nok til å takle dette

Luke Shaw beklager til United-fansen etter det pinlige nederlaget på Vicarage Road, men sier det er feil å legge skylden for tapet på David de Gea.

Shaw og United hadde en elendig dag på jobben i 0-2-tapet mot Watford, men det var ikke før David de Gea serverte en solid førjulsgave til hjemmelaget at det ble mål.

Etter kalddusjen klarte United aldri å slå tilbake og Luke Shaw sier han sliter med å finne ut av hva som gikk galt. 

– Flaut og ydmykende

– Dette var veldig skuffende. Førsteomgangen vår var forferdelig. Det var rett og slett flaut og ydmykende å se hvor ofte vi ga bort ballen. Vi vet ikke hva som gikk galt før pause, men det ble ikke mye bedre etter hvilen. Vi klarte ikke å ta vare på sjansene og måtte betale prisen for feil i forsvaret også, sier Shaw.

BLEMME: En uventet og sjelden feil av David de Gea ga Watford blod på tann og sørget for et pinlig tap for United.

– Vi følte oss klare for denne kampen og så starter vi kampen slik. For Manchester United er ikke dette godt nok, og det vet både vi og manageren. Jeg kan bare beklage til fansen. De fortjener bedre enn dette, sier Shaw.

Kort tid etter at Uniteds ellers så stødige sisteskanse hadde begått sin brøler, fikk hjemmelaget straffe da Aaron Wan-Bissaka ble overivrig i en takling.

Troy Deeney satte straffesparket sikkert i mål og United klarte aldri å gi svar på tiltale.

– David er sterk mentalt

Shaw innrømmer at han ble overrasket da De Gea slapp inn det første målet, men sier det blir feil å utpeke ham som en syndebukk.

LAMSLÅTT: Harry Maguire og Scott McTominay fortviler mens Watford jubler.

– Den kom helt uventet, men David har reddet oss så mange ganger og det blir feil å skylde alt på han. Han er sterkt mentalt og alle står bak ham, sier Shaw.

United burde faktisk tatt ledelsen da Jesse Lingard kom alene med Ben Foster i Watford-målet, men Lingards lobb gikk over mål.

– Han vet at han skal score der. Det var en stor sjanse og det første målet er viktig, sier Harry Maguire til Sky. Sports.

Jeg bommet på en mot Newcastle og vi tapte. Vi må bare komme oss videre nå, sier midtstopperen. 

Et lite lyspunkt i mørket for United kom da Paul Pogba entret banen etter pause. Franskmannen kommer til å bli en viktig brikke for United i jakten på en Champions League-plass, men så langt frem vil ikke Shaw tenke nå.

– For oss som lag handler det om at vi må begynne å slå lagene bak oss på tabellen. Dette holder ikke for et Manchester United-lag, sier Shaw. 

Les vår spillerbørs: (+) Til: Watford, Fra: David de Gea