Serverne er oppgradert

Da er united.no over på nye servere.

Oppdatert kl. 13:15
Oppgraderingen er gjort og vi er over på nye og kraftigere servere. Vi håper disse klarer å ta unna raske trafikkøkninger bedre enn de forrige, men det endelige svaret får vi nok ikke før vi kommer til neste kamp eller en spiller kjøpes/selges.


Serverne våre oppgraderes i dag og den jobben tar noen timer.

I denne perioden vil du kunne lese united.no som vanlig, men det vil ikke komme nye saker, og det vil heller ikke være mulig å kommentere i kommentarfeltet, bruke forumet, nettbutikken eller noe annet på united.no.

Vi beklager ulempene dette medfører, men de nye serverne er mye kraftigere enn de vi har hatt. Vi håper selvsagt at dette reduserer nedetid til et minimum i fremtiden.

Legg også merke til at når oppgraderingene er ferdige vil noen av dere en liten periode kunne se «en gammel versjon» av united.no, da serveradressen vår endres. Du bruker fortsatt united.no for å lese om ditt favorittlag, men det kan ta litt tid før den nye serveradressen er oppdatert hos din internettleverandør slik at du havner på «nye united.no» i stedet for den gamle. I verste fall kan dette ta noen timer.

Merk også at hvis du har lagt inn profilbilde den siste uka så kan det forsvinne i en liten periode.

Mvh:

Supporterklubben