– Beundrer Valencia

Antonio Valencia blir rost av Matthew Olosunde, som er fornøyd med erfaringene han gjorde seg da han reiste og jobbet sammen med førstelaget i vår.

Onsdag 24. mai var en stor dag for Antonio Valencia. Da ledet han United til seier som kaptein på Friends Arena i Europa League-finalen mot Ajax.

Valencia har nå spilt åtte sesonger for Manchester United, og er en av veteranene i stallen, og en av spillerne unge spillere kan se opp til. Spesielt om en – som den amerikanske U23-spilleren Matthew Olosunde – spiller høyreback.

– Ja, han inspirerer virkelig. Han «bomber fremover», men er også veldig god defensivt. Jeg ser virkelig opp til ham, sier 19-åringen til ManUtd.com.

– Jeg ser på ham som en veldig god spiller og som et godt mål å sikte mot. Han er en stor fyr, og veldig sterk.

Fornøyd med sesongen

Olosunde fikk på slutten av sesongen være med United til bortekampene mot Arsenal og Tottenham, men kom ikke med på benken ved noen av anledningene.

– Jeg er veldig fornøyd med hvordan sesongen har gått. Bare det å reise med førstelaget var en stor ting for meg. Det er veldig annerledes når du faktisk er med dem. Du tenker bare «wow»!

– De er alle vennlige, de snakker med deg for å prøve å hjelpe deg. Jeg trente med dem en stund, og det var en fantastisk erfaring. Jeg trivdes virkelig. Jeg ville elsket å vært involvert i kamptroppen, men det er godt å vite at jeg – etter hvert – kan få sjansen min, og da trenger jeg bare å ta den.

Olosunde sier også at han trives i Manchester både på og utenfor banen. Nå i sommer skal han hjem til New Jersey til familie og venner.

Les hele intervjuet her.

OLOSUNDE: Her i kamp med Tottenhams Luke Amos.