Sen scoring sikret U18-seier

Will Keane (bildet) og resten av U18-laget dro til slutt seieren i land mot Wolverhampton.

United åpnet best. Etter sju minutter bommet Larnell Cole med innlegget, men ballen gikk i stedet bak en fortumlet Wolves-keeper. Ulvene svarte imidlertid på tiltale, scoret to raske og snudde kampen.

Men de røde ungdjevlene ville ikke gi seg. Luke Hendrie scoret sitt første akademimål da han utliknet til 2-2 etter en fin pasning av Alberto Massacci, men Wolves tok tilbake ledelsen kort tid etter. Etter 37 minutter var imidlertid Hendrie frampå igjen, nok en gang etter målgivende fra Massacci, slik at det stod hele 3-3 til pause.

Andre omgang skulle vise seg å bli et antiklimaks etter den vanvittige førsteomgangen. Den kraftige vinden på Carrington gjorde forholdene vanskelige for ungguttene, men på overtid la Jesse Lingard inn. Ryan Tunnicliffe flikket ballen videre til Sean McGinty, som ble matchvinner med sin 4-3-scoring.

United: Jacob, Massacci, Fryers, McGinty, Fornasier (Blackett 67), Cole, Ekangamene, Hendrie (Tunnicliffe 79), van Velzen, Cofie (Keane 46), Lingard.