– Selvsagt var det fristende

Det var fristende å gå tilbake til United, men Michael Keane tror overgangen til Everton er bedre for karrieren.

I 2015 solgte United Michael Keane til Burnley for £2 millioner, og etter det har det bare gått oppover for Keane, som har imponert for Lancashire-klubben, og som også har debutert for det engelske landslaget.

Han har blitt en svært god midtstopper, og siden han attpåtil er en lokal og egenprodusert United-supporter, så er det ikke så overraskende at han etter den fine utviklingen kunne interessere United igjen.

LES OGSÅ: Vårt dybdeintervju med Keane (for medlemmer).

Mourinho skal angivelig ha ønsket seg Keane – også etter Lindelöf-signeringen, men slik gikk det ikke. Mandag kveld signerte 24-åringen for Everton. Han var likevel klar på at en United-retur fristet, selv om det ikke ble slik.

– Selvsagt var det en fristelse [å gå til Manchester United], røper Keane i et intervju med Sky Sports.

– Det er barndomsklubben min, men noen ganger kan du ikke følge hjertet, og må tenke på hva som er best for deg, og jeg føler at dette er den beste plassen for meg å komme for å fortsette utviklingen min.

Angivelig skal det ha vært Lindelöf-signeringen som fikk Keane til å velge bort United, siden mulig benkesitting kunne ødelagt for sjansene til spill i VM-sluttspillet neste sommer. Kanskje ville Michael Keane returnert om det ikke var sommeren før et VM-år?

victor lindelof

TØFF KONKURRANSE: Victor Lindelöf.