– Selv når vi vant kamper, så var det nok ikke på den måten vi ønsket å vinne på

Lørdag skrev vi en sak hvor vi sammenlignet 2020/21-sesongen hittil med det vi leverte i fjorårssesongen.

Sammenligningen viser en progresjon, en progresjon som selvsagt startet i løpet av fjorårssesongen, men det er viktig med progresjon over et større tidsperspektiv også.

United lå langt bak lagene på topp fire da José Mourinho fikk sparken som Manchester United-manager, og Marcus Rashford er fast bestemt på at United har hatt god progresjon siden Ole Gunnar Solskjær tok over – og ikke bare resultatmessig.

– Jeg mener vi definitivt har hatt progresjon, om vi ser tilbake på det laget som Ole først tok over som manager, og hvordan vi presterte. Selv når vi vant kamper da, så var det nok ikke på den måten vi alle ønsket å vinne kampen på, sa han til United Review, i det som vi ser at blir tolket av flere som et stikk til gamlesjefen José Mourinho.

RASHFORD MED GAMLESJEFEN: Marcus Rashford og Anthony Martial har prestert bedre under Van Gaal og Solskjær enn under José Mourinho, og Rashford mener at det for noen år siden var slik at United ikke vant på den måten en ønsket å vinne på når det ble seier.

Samtidig anerkjenner Rashford at det fortsatt må bli enda bedre.

– Vi har tatt store steg fremover, men beskjeden er fortsatt den samme. Vi har fortsatt mange flere steg vi må ta i riktig retning. Alle konsentrerer seg om det, og når alt kommer til alt så ønsker vi å begynne å vinne store troféer, og å vinne flere store kamper enn vi har gjort.

DET MEST PRESTISJETUNGE TROFÉET VUNNET ETTER FERGUSON: Marcus Rashford var en del av laget som vant FA-cupen i 2015/16-sesongen.

Måtte være sterke og nådeløse i Newcastle

Det kommer en periode med mange store kamper nå, men nå aller først skal United møte Newcastle hjemme på Old Trafford.

Da Solskjærs lag gjestet St. James’ Park tidligere denne sesongen, så ble det en 4-1-seier for Manchester United etter å ha havnet tidlig under.

I den kampen hadde Rashford ett mål og to målgivende pasninger.

– Det var en god kamp, men det mest gledelige var at alle kunne glemme at vi havnet under i løpet av de første 30 sekundene, eller noe sånt, sa Rashford om den kampen.

– Vi måtte vise at vi er sterke og nådeløse for å komme tilbake på et sted hvor det er vanskelig å spille fotball.

Rashford har 17 mål for United hittil denne sesongen, i tillegg til ti målgivende pasninger.

SCORET I NEWCASTLE: Marcus Rashford.