U18: Ny toppscorer sikret seier

Ashley Fletcher scoret begge målene da Southampton ble beseiret.

Mannskapet til Paul McGuinness har fått en særdeles god start i årets U18-liga. Etter tapet for West Ham i første kamp har de unge djevlene virkelig slått tilbake.

Lørdag formiddag ble Southampton beseiret 2-1 på hjemmebane. Lagets sjette strake seier, noe som må sies å være imponerende av årets svært unge U18-lag.

Dermed topper United fortsatt tabellen med 18 poeng og 19-8 i målforskjell.

Før kampstart ble det klart at U18-lagets største stjerne James Wilson og Nicolas Ioannou skulle hviles mot Southampton. Dermed var det en annen formspiller som stjal overskriftene.

Wilsons spisskompanjong Ashley Fletcher har også vist at han vet hvor målet står hittil i år, og mot Southampton scoret han like greit begge to.

Først satte han inn en retur etter mye kaos i målgården til bortelaget, før han gjorde 2-0 fra knapt én meter før pause etter et innlegg fra Josh Harrop.

Dermed er Ashley Fletcher U18-lagets nye toppscorer med syv mål.

Mens United hadde ballen mest i første omgang, var «The Saints», som for øvrig lå på syvende plass i avdeling sør før kampen, farligere etter pause.

Etter 67 minutter kom også reduseringen, men Paul McGuinness’ unggutter dro likevel seieren i land.

Spiss og toppscorer James Wilson virker å være i toppform med sine seks mål på de fem siste kampene, og det blir spennende å se om unggutten sørger for nettsus også på lørdag.

De viktigste hendelsene i kampen kan du lese nedenfor!

Neste kamp for U18-laget er borte mot Aston Villa lørdag 28. september.

PS! Uniteds U-16 lag spilte også hjemmekamp lørdag og vant hele 5-1.

Manchester United – Southampton (2-0) 2-1

Mål: 1-0 Fletcher (27), 2-0 Fletcher (38), 2-1 Barnes (67)

United: Dean Henderson, Callum Evans (Sean Goss 46), Ben Barber, Ryan McConnell (k), Cameron Borthwick-Jackson, Josh Harrop, Joe Riley, Matthew Willock, Ruairi Croskery (Devonte Redmond 60), Ashley Fletcher, Demetri Mitchell.

Ubenyttede innbyttere: Joel Castro Pereira, Jordan Thompson.

Viktige hendelser (via twitteroppdateringer):

0: Toppscorer James Wilson og Nicolas Ioannou er etter rapportene ikke med i troppen for å få hvile. United stiller for øvrig kun med fire innbyttere på benken.

1: Kampen er i gang.

15: Lite å melde om det første kvarteret på Aon Training Complex. United har ballen, mens Southampton virker å satse på kontringer så langt.

27: 1-o! United tar ledelsen ved Ashley Fletcher! Josh Harrop skyter i stolpen, og etter mye kaos setter Fletcher returen. Fortjent ledelse etter at United virkelig har fått tempo på ballen de siste fem minuttene.

36: God sjanse for Joe Riley, men forsøket reddes av Southampton-målvakten.

38: 2-0! Ashley Fletcher gjør sitt andre for dagen. Harrop får ballen på sin høyrekant og spiller inn til Fletcher som enkelt kan sette inn 2-0 fra èn meter.

PAUSE: 2-0 og komfortabelt for United så langt.

46: Andre omgang er i gang. En skadefri Sean Goss kommer inn for Callum Evans.

57: Kjempesjanse for United etter et skudd som endrer retning.

60: Devonte Redmond kommer inn for Ruairi Croskery.

67: 2-1! Southampton reduserer med et kanonskudd.

75: Fortsatt 2-1 på Aon Training Complex, men Southampton er farligere nå. Det siste kvarteret blir spennende!

SLUTT: United vinner 2-1 og tar dermed sin sjette seier på rad takket være Ashley Fletcher og hans to scoringer.