Seks år siden 4-3

VIDEO: Det er seks år siden Michael Owen senket Manchester City på overtid. Var det tidenes Manchester-derby?

Vi har vunnet våre tre siste kamper spilt den 20. september, og det attpåtil mot rivalene Liverpool, Manchester City og Leeds. Den mest berømte av disse kampene, som også er en av de meste minneverdige United-kampene i moderne tid, er helt klart 4-3-seieren mot Manchester City i 2009.

United imponerte kanskje ikke så voldsomt defensivt, så å si at det er blant Uniteds beste kamper vil nok være en betydelig overdrivelse. Men du verden for en fotballkamp det var. Og for en avslutning!

Ryan Giggs endte opp med tre målgivende pasninger, i tillegg at han var involvert også i det ene målet han ikke hadde målgivende til, og Darren Fletcher scoret to mål. Likevel er det Michael Owens scoring vi husker best – og ikke minst feiringen etter målet.

Sir Alex Ferguson hoppet og spratt som om han var 65 år yngre, og Gary Neville skal ha løpt nedover sidelinjen mot City-fansen før han plutselig kom på at det ville være dumt å pådra seg nok en straff for å feire fremfor motstanderfans. Neville snudde derfor og latet som om han varmet opp – selv om United hadde brukt opp alle byttene!

Under kan du se høydepunkter fra kampen.

Er dette tidenes beste Manchester-derby?