Seiret i generalprøven

Real Madrid slo tilbake mot Sevilla da Ronaldo scoret nok et hattrick.

Forrige helg tapte Real Madrid overraskende 1-0 borte mot Granada. Lørdag kveld var de helhvite tilbake på rett spor da de slo Sevilla 4-1 hjemme på Santiago Bernabeu.

Spanjolenes generalprøve var en solid påminnelse om hva som kanskje er deres to største trusler: Cristiano Ronaldo og kontringsfotball av ypperste kvalitet.

En tidlig ledelse på 4-0 ga også Mourinho anledning til å gi noen av spillerne ekstra hvile før onsdagens møte med United.

Sevilla var frempå ved et par anledninger uten å vise seg som altfor farlige, og i løpet av syv minutter i første omgang avgjorde Real Madrid i praksis kampen. 1-0 kom etter en kontring hvor Ronaldo slo ballen hardt inn mot 5-meteren hvor en fortumlet Karim Benzema plutselig befant seg målstreken hvor han kunne pirke inn ledelsen. Minutter senere viste Ronaldo igjen hvilket repertoar han besitter da han fintet vekk en Sevilla-spiller utenfor 16-meteren før han dundret ballen i høyre hjørne for keeper Beto med venstrebeinet.

Om kampen ikke var avgjort før pause hamret Ronaldo spikeren hardt i Sevilla-kista da han satte inn sitt andre for dagen alene med Beto da omgangen var snaut ett minutt gammel.

Rett før timen var spilt gjorde Ronaldo sitt andre hattrick på to uker og sitt 21. totalt i karrieren. I en fantastisk kontring som portugiseren selv startet på egen 16-meter spilte han ballen ut til Higuain på høyre som kunne spille tilbake til Ronaldo som ventet foran et åpent Sevilla-mål.

Etter at Ronaldo ble tatt av etter en drøy time, slo også Higuain følge kort tid etter. Han ble imidlertid ikke byttet ut av Mourinho for å få hvile, men pådro seg to gule kort som naturligvis resulterte i en tidlig dusj for argentineren. Ti minutter før slutt ble for øvrig også Sevilla Hedwiges Maduro utvist etter to gule. Helt på tampen fikk Sevilla et reduseringsmål som gjorde at sluttresultatet ble 4-1.

Best for Real Madrid var hattrick-helt Ronaldo og Kaká som vil håpe på en plass i startoppstillingen mot United.

Real Madrid – Sevilla 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 Benzema (18), 2-0 Ronaldo (26), 3-0 Ronaldo (46), 4-0 Ronaldo (59), 4-1 Del Moral (87)

Real Madrid: López, Arbeloa, Albiol, Ramos, Coentrao, Essien, Modric, Benzema (Callejón 68), Kaká (Pepe 68), Ronaldo (Morata 63), Higuain (utv. 66)