Seiere for Love og CBJ

England til U19-EM uten at Borthwick-Jackson kom på banen, mens Donald Love bidro til mål da Skottland vant.

Skottlands U21-landslag spilte hjemme mot Nord-Irland, og Donald Love startet igjen på backplass for skottene. Det ble ikke en hyggelig førsteomgang for skottene, for Nord-Irland tok ledelsen, i tillegg til at Cummings bommet på straffespark. Vår mann skal i tillegg ha slitt, med spesielt balldistribusjonen som et problem, og Nord-Irland ledet til pause.

Love hevet seg en del hakk etter pause, og han var også involvert da skottene utlignet rett før en time hadde gått av oppgjøret. Senere scoret Skottland ytterligere to ganger til, og vant dermed 3-1. Love fikk et gult kort noen minutter etter at han bidro til utligningsmålet.

England til EM

Cameron Borthwick-Jackson er på vei tilbake etter skade, og fikk kamptrening forrige gang Englands U19-landslag spilte, men det ble ikke spilletid på han da Englands U19-landslag slo Spania 2-0. Det sendte England til U19-EM på bekostning av nettopp Spania.

Timothy Fosu-Mensah og Nederland U19 spilte også, borte mot Polen, og Fosu-Mensah spilte hele oppgjøret i midtforsvaret. Det ble 0-0, så da virker det som om han i det minste har gjort en brukbar jobb, uten at det blir mer enn en antakelse.