Seier mot Northwich

Reservelaget vant torsdagens kamp mot Northwich, og er fortsatt ubeseiret under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

Det så mørkt ut i en periode for de rødkledde, men en iherdig innsats etter pause førte til United slo tilbake og vant 3-2 etter å ha ligget under med to mål.

Både Fàbio Da Silva og Jimmy Derbyshire hadde nok å stri med fra sine backposisjoner i første omgang. Nortwich-vingene Jamie Mullan og Michael Barnes presset fremover, og da det stod 27 minutter på klokka, la sistnevnte inn et innlegg som Joel Byrom satte i mål bak United-keeper Ben Amos.

Også midtbanen bestående av Eikrem, Hewson, Evans og Drinkwater slet i første omgang, og Joel Byrom økte ledelsen til 2-0 før pause med et fantastisk skudd oppe i krysset – utagbart for Amos. Det så dårlig ut for De røde djevlene på dette tidspunktet, som også slet med sitt eget pasningspill.

Men like før pause løsnet det. Fàbio kommer seg forbi Nortwich-forsvaret og setter ballen i mål på et volley-skudd. Dermed stod det 2-1 til bortelaget før hvilen.

I pausen kom Cameron Stewart inn for Brandao uten at det hjalp nevneverdig. Først etter et kvarters spill begynner ting å skje. Cleverley, Cathcart, Gray og James kom alle innpå, og førstnevnte skaffer United en utlikning etter et flott forarbeid av Drinkwater og James.

Den nye midtbanen gjorde underverker, og i det 71 minutt setter Danny Drinkwater (bildet) inn seiersmålet, som fastsatte sluttresultatet til 3-2 i Uniteds favhør.

MANCHESTER UNITED: Amos, Derbyshire (Gray 61), F Da Silva (Cathcart 61), Eckersley, Chester, C Evans (James 61), Eikrem (Cleverley 61), Drinkwater, Macheda (Norwood 76), Hewson, Brandao (Stewart 46).

Ubenyttede spillere: Zieler.