Seier for unggutta

Både spilletid og seiere for James Wilson, Ben Pearson og Tom Lawrence i ungdomslandskamper tirsdag ettermiddag.

Lørdag vant det engelske U19-landslaget 7-0 mot Andorra, i en kamp der Ben Pearson scoret to mål (se egen sak om den kampen i linken til venstre). James Wilson (på bildet over) satt i den kampen på benken hele kampen. Tirsdag ettermiddag ventet tøffere motstand i Sveits’ U19-landslag, og da kom James Wilson inn fra start, mens Ben Pearson startet på benken.

Wilson spilte hele kampen, men kom ikke på scoringslista. Den eneste som gjorde det var Derbys Mason Bennett, og stillingen ble dermed 1-0 til England. Ben Pearson kom inn for England i det 79. minutt. Engelskmennene vant med dette sin gruppe, og går sammen med motstander Sveits videre til en videre kvalifiseringsrunde i kampen om å kvalifisere seg til U19-EM. England blir, som følge av dagens seier, seedet i den neste trekningen.

Profil: Tom Lawrence
Tom Lawrence.

Wales’ U21-landslag tok i dag imot San Marino i kvalifiseringen til U21-EM. Forrige gang lagene møttes vant San Marino 1-0, og det var i dag tid for revansje for Wales-laget. Tom Lawrence scoret begge målene til Wales på fredag, og startet på ny her. Han gikk målløs av banen, men denne gangen var det andre som puttet ballen i mål, og derfor vant Wales likevel 4-0. Wales’ U21-lag topper i skrivende stund sin gruppe, men det er nok midlertidig siden de har spilt flere kamper mer enn flere av de andre lagene.