LIVINGSTON, SCOTLAND - JULY 24: Will Keane in action for Preston North End at the Pre Season Friendly between Motherwell and Preston North End at the City Stadium on July 24th, 2015 in Livingston, Scotland. (Photo by Jeff Holmes/Getty Images)

Uniteds utlånte:
Will Keane (Preston) til sommer 2016
Ben Pearson (Barnsley) til 3. januar
Joe Rothwell (Barnsley) til 3. januar

Alle Uniteds tre utlånte var i aksjon lørdag 16:00. Pearson og Rothwell startet begge for Barnsley i deres kamp mot Burton, samtidig som Will Keane startet for Preston mot MK Dons.

Det ble en fin lørdag for de utlånte.

Preston vant sin kamp 1-0 etter en scoring av Paul Gallagher etter 30 minutter. Will Keane pådro seg et gult kort før han ble byttet ut 10 minutter før slutt. Kanskje ikke det beste byttet ettersom Jordan Hugill, som Keane byttet med, fikk rødt kort tre minutter etter han kom inn. Til tross for at de måtte avslutte med én mann mindre, hentet Preston alle poengene hjem.

Det ble også seier for Barnsley da innbytter Conor Hourihane kom inn fra benken og scoret kampens eneste mål. Ben Pearson fikk 90 minutter mens Rothwell ble byttet ut etter 55 minutter. Ben Pearson ble kåret til fansens Man of The Match.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?