ronport

Se Ronaldos 112. mål for Portugal

36 år er ingen alder.

I alle fall ikke for Cristiano Ronaldo.

Lørdag scoret han sitt 112. landslagsmål for Portugal, da han gjorde 1-0 i treningskampen mot Qatar som Portugal vant 3-0.

Dermed satte han enda en ny rekord. Ingen har nemlig scoret mot så mange andre nasjoner som han har. Lørdagens scoring var nemlig den 46. mot ulike nasjoner.

Enda bedre for Uniteds del var det at målet kom etter forarbeid av Diogo Dalot, som også hadde en annen fantastisk pasning som sendte Ronaldo alene med keeper

Se scoringen her.

Dalot spilte hele kampen, mens Ronaldo ble byttet ut ved pause. Bruno Fernandes kom innpå i 71. minutt.

Med målet så står Ronaldo med åtte mål på ni kamper så langt i sesongen. Det er ikke så aller verst sesongstart.

112 landslagsmål er altså også rekord, en rekord han tok alene i forrige landslagspause.