Se hvem som var tilbake på trening!

50 bilder fra onsdagens trening.

PhAntonio Valencia har ikke spilt for Manchester United siden 2-0-seieren mot Newcastle, 2. januar 2019.

Det er den eneste kampen han har spilt under Ole Gunnar Solskjær, og siden han kunne spille for Ecuador i landskamppausen har det vært spekulert i at Valencia rett og slett har blitt satt til side fordi Solskjær ikke har ham i planene sine.

Uansett hva som er sannheten, så var Antonio Valencia i alle fall med på onsdagens Manchester United-trening – se bildeserie nederst i saken.

Ecuadorianeren er ventet å forlate United denne sommeren, og spørsmålet nå er om han får en siste sjanse til å spille for United før det – om United ikke lenger har en mulighet til å ta fjerdeplassen, får han kanskje tatt sitt farvel med Old Trafford-publikummet mot Cardiff etter ti sesongers tjeneste for klubben.

Ingen Pogba eller Lingard?

Marcus Rashford har slitt med diverse skader i det siste, og slet med skulderen mot Chelsea, men var i trening her. Det var også Phil Jones, som har vært skadet i det siste.

Flere unggutter var også med. Vi kunne se James Garner, Angel Gomes, Tahith Chong og den allsidige forsvarsspilleren Lee O’Connor.

Vi kunne derimot ikke se Paul Pogba eller Jesse Lingard på noen av bildene, uten at det trenger å være noe dramatisk i det.

Eric Bailly var selvsagt ikke med.