GettyImages-1351656281 (1)

Se! Her er to United-lag som imponerer

Solskjærs menn sviktet, men både U23- og U18-lagene vant sine kamper lørdag ettermiddag.

U23: Manchester United 3 (2) Leeds 2 (1)

Premier League 2
Leigh Sports Village

1-0: Amad (06), 1-1: Sean McGurk (23), 2-1: Charlie McNeill (33), 2-2: Nohan Kenneh (70), 3-2: Amad (87)

G Hansen-Aarøen

United: Matej Kovar, Teden Mengi, Charlie Wellens, Rhys Bennett, Marc Jurado, Amad Diallo, Anthony Elanga, Martin Svidersky, Isak Hansen-Aarøen, Kobbie Mainoo, Charlie McNeill (Alejandro Garnacho, 73.)

Uben.innb.: Dermot Mee, Willy Kambwala, Ethan Ennis

Amad vartet opp med en kunstscoring på tampen etter fremspill fra Isak Hansen-Aarøen og sørget for at United tok en etterlengtet seier.

Manchester United v Leeds United: Premier League 2
JUBEL: United-spillerne feirer Amads første scoring mot Leeds. Amad ble matchvinner bare tre minutter før slutt.

Etter de to tapene mot London-klubbene West Ham (0-6) og Tottenham (0-1) reiste nemlig Uniteds unggutter seg mot Leeds, men seieren satt langt inne.

Amad sendte United i føringen tidlig i kampen etter pasning fra Martin Svidersky. Gjestene Leeds utlignet halvveis ut i 1. omgang, men etter en drøy halvtime var måltyven Charlie McNeill frempå og sendte United i ledelsen med 2-1. Det resultatet holdt seg også til pause.

Etter hvilen sørget Nohan Kenneh for balanse i regnskapet for Leeds, men Amad var ikke ferdig for dagen.

Bare tre minutter før slutt fant nordmannen Amad med en lekker pasning, men om forarbeidet var pent, var Amads spill genialt. Den unge angriperen fintet ut hele Leeds-forsvaret og plasserte ballen i mål.

Uniteds U23-lag avanserte dermed til 6. plass på tabellen med 17 poeng. Neste kamp for United er borte mot tabelljumbo Derby fredag 19. november.

U18: Nottingham F. 0 (0) Man Utd 2 (1)

U18 Premier League North
Nigel Doughty Academy.

0-1: Manni Norkett (32), 0-2: Sam Mather (71)

G Gore

United: Radek Vitek, Habeeb Ogunneye, Sam Murray, Tyler Fredricson, Sonny Aljofree, Maxi Oyedele, Jack Moorhouse (James Nolan, 78.), Daniel Gore, Manni Norkett, Omari Forson (Adam Berry, 90+4), Sam Mather.

Uben.innb.: Jack Kingdon, Zach Giggs, Tom Wooster

Travis Binnions gutter hadde, ikke overraskende, god kontroll i oppgjøret mot Nottingham Forest som hadde tidligere United-trener Warren Joyce som trener.

United tok ledelsen da Manni Norkett kranglet ballen i mål etter en drøy halvtime, mens Sam Mather ekspederte ett innlegg i mål fra kloss hold knappe 20 minutter før slutt.

Manchester United v Atalanta: Group F - UEFA Youth League
PUNKTERTE KAMPEN: Sam Mather scoret 2-0-målet som avgjorde kampen mot Nottingham Forest.

Seieren sendte United opp på 2. plass på tabellen, seks poeng bak serieleder Blackburn som har én kamp mer spilt.

Neste test for U18-laget er borte mot Burnley, lørdag 20 november.