Se Hendersons strafferedning

DE UTLÅNTE: Dean Henderson med nytt godt bidrag i Shrewsburys opprykkskamp.

Noen av våre utlånte har vært benket eller utenfor troppen denne helgen, mens de som har spilt har gjort en god jobb.

Her er vår utlånsoppsummering.

Rotherham United 1-2 Shrewsbury (Henderson)

Shrewsbury har hatt en utrolig åpning på denne sesongen, og Dean Henderson har absolutt vært en viktig del av det. Lørdag ble han igjen viktig.

På stillingen 0-0 fikk Rotherham straffespark, og Kieffer Moore var klar til å dunke inn sitt 14. mål for sesongen, men vår mann var raskt nede på straffesparket og hindret med det Millers i å ta ledelsen.

Shrewsbury tok ledelsen, men fikk en mann utvist, og da Rotherham utlignet så det vanskelig ut, men rett før slutt scoret Stefan Payne, og dermed befester Shrewsbury sin posisjon på toppen av tredjedivisjonstabellen.

Under kan en se høydepunktene fra kampen – inkludert strafferedningen til Dean Henderson.

Queens Park Rangers 1-2 Aston Villa (Johnstone)

Sam Johnstone stod som vanlig i Aston Villa-buret da Birmingham-laget gjestet Loftus Road, og det endte med tre poeng for Steve Bruces mannskap.

Birmingham Mail gir Johnstone karakteren 7 for innsatsen. De skriver at han sprellet rundt på baklengsmålet, men at han stort sett ble sviktet av de rundt, og at han gjorde det godt senere.

Baklengsmålet kan en se etter 1.25 av videoen under:

Espanyol 0-2 Valencia

Andreas Pereira startet for Valencia da de møtte Espanyol borte.

I det 78. minutt fikk Pereira gult kort, og kort tid etterpå ble han erstattet av Carlos Soler – som senest i dag er nevnt i ryktespalta vår.

Stillingen var da 1-0 til Valencia, og det endte til slutt 2-0 til Los Che. Valencia er fortsatt på andreplass i La Liga – fire poeng bak Barcelona, men også hele seks poeng fremfor begge Madrid-lagene!

Pereira var for øvrig ikke involvert i målene.

VANT IGJEN: Andreas Pereira.

De som ikke spilte

Timothy Fosu-Mensah startet sesongen godt, men har vært inn og ut av Crystal Palace-laget etter at Roy Hodgson tok over. I 2-2-kampen mot Everton var han ubenyttet innbytter. Da var det ingen fordel at høyrebackkonkurrent Joel Ward hadde en målgivende pasning, men samtidig slet også stopperkonkurrent Scott Dann.

Regan Poole var ubenyttet innbytter da hans Northampton-lagkamerater tapte 0-3 på hjemmebane mot Scunthorpe – som ikke hadde Devonte Redmond i kamptroppen.

Cameron Borthwick-Jackson (som har slitt med både en skade og med spilletid) var ikke i Leeds’ tropp mot Middlesbrough.

Matty Willock ble søndag værende på benken hele oppgjøret da Utrecht vant 3-1 over Excelsior.

BENKET: Timothy Fosu-Mensah.