DE UTLÅNTE: Bare én utlånt i aksjon denne gangen.

Coronaviruset har gjort at nesten ingen fotballkamper spilles, og det rammer selvsagt også Uniteds utlånte.

Men ikke alle.

Mange kamper spilles i non-league (altså: utenfor de fire øverste divisjonene), og United har tre utlånte som spiller for lag som ikke har fått satt sesongen på vent.

Jacob Carney var med Uniteds førstelag til Spania under vinterpausen (bildet øverst i saken er fra en førstelagstrening der), men har i mesteparten av sesongen vært utlånt til Stocksbridge Park Steels.

Lørdag spilte de hjemme mot Cleethorpes Town, og Carney stod som vanlig i mål for Steels.

Carney & co ledet 1-0 til pause, men bortelaget utlignet i kampens 57. minutt. Flere mål ble det ikke. Et brukbart resultat, siden Cleethorpes er divisjonens tredje beste lag, men Stocksbridge skulle nok gjerne hatt de tre poengene slik at de kunne økt sjansen for å klare play-off.

SPILTE UAVGJORT: Jacob Carney og Stocksbridge Park Steels spilte 1-1 mot Cleethorpes Town. Her et bilde fra januar 2019.

Det var for øvrig en tidligere United-keeper som stod i mål for Cleethorpes Town også. Theo Richardson fikk åtte kamper på U18-nivå, og to på U23-nivå, før han ble frigitt sommeren 2018.

Kamp utsatt, men ikke på grunn av coronaviruset!

To av våre utlånte er i Stalybridge Celtic, men det ble ingen kamp for Alex Fojticek og Max Taylor i helga.

I midtuka skulle de spille borte mot Morpeth Town i en utsatt kamp, men den ble utsatt på nytt på grunn av en våt gressmatte som ikke var i god nok stand til at en kunne spille fotball på den.

Lørdag ettermiddag skulle de også møte Morpeth, denne gangen på hjemmebane, men også den kampen ble utsatt etter en inspeksjon av banen.

MAX UFLAKS: Max Taylors Stalybridge skulle egentlig spilt lørdag, men kampen ble utsatt på grunn av baneforholdene.