Se bilder av nyoperert Shaw

Venstrebacken er operert.

Luke Shaw har hatt to tøffe år.

Høsten 2015 brakk han beinet borte mot PSV Eindhoven, og det gikk 11 måneder før vi igjen så ham på fotballbanen i en tellende kamp, i Community Shield i august.

Han så imidlertid til å ha Jose Mourinhos tillit, og var fast på laget i sesonginnledningen.

Fra varmen til kulda

Så skjedde det noe.

United røk mot Watford, Shaw skadet seg på ny, og en tydelig oppgitt Mourinho satte litt senere spørsmålstegn ved viljen hans til å gi alt for laget og troppen.

Etterpå har Shaw kun spilt en birolle, med enkeltkamper i Europa og ligacup, samt noen få ligakamper. Shaw spilte 434 minutter med ligafotball i de fem første serierundene i august og september, men har kun 254 minutter med Premier League-fotball etter det.

SWANSEA-KAMPEN: Ble Luke Shaws siste denne sesongen.

Ny skade

Bare 8 minutter ut i 0-0-kampen mot Swansea 30. april smalt det igjen. Han pådro seg en leddbåndsskade i ankelen. Det ble tidlig klart at det var alvorlig, videre undersøkelser viste at sesongen var over og fredag hinket han rundt på krykker i Manchester etter et inngrep.

Disse bildene er tatt av en norsk United-fan ved Wings-restauranten i Manchester sentrum, en restaurant som er kjent for å få besøk av United-spillere (og Louis van Gaal da han var i byen).

Supporterklubben kan bare ønske god bedring, og håper at Shaw er klar for fullt til preseason-treningen i juli.