Norway v Republic of Ireland: 2019 FIFA Women's World Cup Qualifier

Store seirer for United-jentene

Rått parti, lekestue, kattens lek med musen.

Det var fasit for både Norge og England tirsdag.

Norges kamp mot Armenia måtte imidlertid avbrytes på stillingen 9-0 grunnet tåke. Onsdag morgen ble de siste minuttene spilt, og de norske jentene vant til slutt 10-0.

Vilde Bøe Risa spilte 55 minutter, men tegnet seg ikke på scoringslista. Maria Thorisdottir ble sittende på benken.

England vant med dobbelt så mye.

De slo Latvia 20-0, noe som er ny målrekord for det engelske landslaget.

United-spiller Ella Toone startet kampen, og scoret 7-0-målet i en 1. omgang som endte med åtte engelske mål. Hun ble så byttet ut i pausen.

Etter pause kom United-spiss Alessia Russo inn etter 60 minutter. Etter 71 minutter scoret hun sitt første, etter 81 minutter satte hun sitt andre og etter 82 minutter scoret hun sitt tredje for kvelden.

Målene sørget for 14-0, 17-0 og 18-0.

Russos 14-0-mål var målet som sørget for ny rekordseier, mens tre mål på 11 minutter er det raskeste hat-tricket på det engelske kvinnelandslaget noensinne.

United-keeper Mary Earps voktet Englands mål, mens United-kaptein Katie Zelem kom innpå de siste 20 minuttene i en kamp England vant skuddstatistikken 64-0 og 31 av avslutningene var på mål.