– Savic er ikke god nok

Serbisk speider advarer Manchester United mot kjøp av Sergej Milinkovic-Savic.

Gjennom hele sommeren ble Lazios 23 år gamle midtbanespiller linket til en høyprofilert overgang til Old Trafford. Men tiden gikk og ingenting skjedde. Ja, til manges fortvilelse la ikke United en gang inn bud på den ettertraktede serberen.

Det skal vi bare være glade for, om vi skal tro Savics landsmann, speideren Goran Milosavljevic, en mann vi innrømmer å ikke ha den minste kjennskap til.

Ifølge Manchester Evening News konstaterer Milosavljevic at Savic har hatt en så svak sesonginnledning i Serie A at Lazio-fans, foran søndagens kamp mot Fiorentina, dukket opp med et banner som karakteriserte ham og lagkameraten Luis Alberto som «fake talents som kun er ute etter å jakte penger!»

– Kanskje om noen år

Selv om ingenting tyder på at Milosavljevic går god for akkurat den påstanden, mener han at Savic ikke på noen måte er klar for en overgang til engelsk fotball:

– Nei, det tror jeg ikke, men kanskje om noen år. I øyeblikket har han rett og slett ikke nok kvalitet i spillet sitt.

– Han spilte i VM, men der resulterte spillet hans i at prisen sank. Han trenger rett og slett å jobbe mer når laget hans ikke har ballen. I tillegg må han bedre fysikken sin, samt evnen til å tenke kjapt, sier Milosavljevic, som selv har bakgrunn som midtbanespiller i en rekke østerrikske klubber, om enn kun på lavere nivå.