– Sánchez var en ulykkelig mann

The Telegraph med et eksklusivt intervju med José Mourinho.

Det er under ett år siden portugiseren tok avgjørelsene på Old Trafford. Før overgangsvinduet var over hadde allerede to av de store navnene José Mourinho hentet til den røde delen av Manchester forsvunnet.

I et intervju med the Telegraph kommenterer den tidligere United-manageren overgangene til Romelu Lukaku og Alexis Sánchez som begge havnet i Inter:

– Romelu Lukaku har alltid scoret mål. For West Bromwich, Everton og for Manchester United. Overgangen hans ser ut som om den kommer av spillerens ambisjoner heller enn noe annet, sier Mourinho til the Telegraph. 

– Alexis Sánchez. Jeg føler ikke at han var en lykkelig mann. Jeg tror også at det er vanskelig å prestere på et høyt nivå i en hverdag hvor du ikke er lykkelig. Men kanskje jeg tar feil. Kanskje jeg ikke klarte å få det beste ut av ham.

ULYKKELIG? Det er ingen hemmelighet at chileneren ikke fikk det til å stemme i Manchester United. Kanskje han finner seg mer til rette i Inter.

– Som manager klarer man av og til å få en spiller til å prestere opp mot sitt beste, men andre ganger makter man ikke det. Men i realiteten følte jeg alltid at Sánchez var en ulykkelig mann. Han vil nok komme seg over det i sin nye tilværelse i Italia, jeg håper iallfall det. 

Videre snakker han om tilbudene han fikk fra Kina, og om det å være en «pundit» på TV. Les saken her (krever innlogging).