– Helt sikker på at Sanchez går til City

Nå kan du høre den siste episoden av United We Podkast.

I ukens episode av United We Podkast heller VGTV-programleder Jon Martin Henriksen kaldt vann i årene til alle United-supportere som håper Alexis Sanchez kommer til klubben:

–Dette høres for meg ut som et klassisk tilfelle av at selgende klubb vil presse opp prisen. Sanchez kommer til å gå til Manchester City. Det er jeg helt sikker på. United hadde vært oppi denne balja mye tidligere om Sanchez var aktuell for klubben. Kevin de Bruyne har sagt i et intervju at han gleder seg til å spille med ham NÅR han kommer. Det er klart at dette her skjer. Det er nok Arsenal som vil presse mest mulig ut av sitronen.

Henriksen nevner dessuten at hans VGTV-kollega Jamel Rake er en av mange United-supportere som kjente at det bruste i blodet da ryktene om et kjøp av Alexis Sanchez begynte å svirre:

–Han ble litt rabiat da han hørte disse ryktene. Han var i ferd med å kle av seg, faktisk. For tenk om det skjer! Men det gjør nok ikke det.

I ukens podkast fryder panelet seg dessuten over den deilig barnslige krangelen mellom José Mourinho og Chelsea-manager Antonio Conte og starter så smått på oppladningen til mandagens hjemmekamp mot Stoke.

Gutta er altså – i likhet med Dag Langerød – svært så skeptiske til Sanchez-hysteriet.

Trykk play under for å høre episoden rett i nettleseren via Pippa.

Podkasten finner du også på Itunes, via denne linken.