Det første av mange?

Vi fulgte kampen.

Ingen Pogba, ingen Martial, og noe overraskende startet Scott McTominay på midtbanen for United. Heldigvis var det et formsvakt Huddersfield som var motstander, og det så aldri ut til å være fare for å gå på en lignende smell mot Yorkshire-laget som i høst.

United var klart best i den første omgangen, uten å skape for mange sjanser. Alexis Sánchez hadde en god avslutning fra distanse, og ellers hadde United noen dødballer der en var nære – men i offside.

Det var uansett liten tvil om at United burde hatt et straffespark i den første omgangen. Scott McTominay ble utsatt for et aldri så lite overfall, og av en eller annen pussig grunn blåste ikke Stuart Attwell noe som helst. Det kunne også vært rødt kort, ble det sagt i TV 2s studio i pausen.

Da United endelig tok ledelsen, så var det ikke januarstorsigneringen som slo til, men storsigneringen fra i sommer. Romelu Lukaku ble servert av Juan Mata, og belgieren kom seg foran markeringen og dunket ballen i mål til 1-0.

Når målet først var kommet, så var det ingen overraskelse at det ble mer heller. Alexis Sánchez ble lagt i bakken, og endelig fikk United straffesparket de skulle hatt tidligere. Chileneren tok det selv, og straffesparket var ikke bedre enn at Lössl reddet det, men heldigvis var han frempå og satte inn returen selv. Sánchez’ første United-mål var et faktum.

Det ble også kampens siste mål, og United tok alle tre poengene.

United: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Shaw, Matic, McTominay, Mata, Lingard, Alexis, Lukaku.
Benk: Romero, Lindelöf, Young, Carrick, Pogba, Martial, Rashford.

Huddersfield: Lössl, Smith, Kongolo, Hogg, Billing, Van La Parra, Depoitre, Quaner, Zanka, Shchindler, Hadergjonaj.
Benk: Coleman, Malone, Mooy, Pritchard, Ince, Mounié, Hefele.