Sammenliknes med «Gazza»

Gary Lineker hyller Marcus Rashford.

Den tidligere storspilleren, og nåværende programleder på britiske BT Sport, synes Rashfords karakter minner mye Paul «Gazza» Gascoigne.

Lineker er imponert over hvor moden Rashford er, til tross for at han kun har vært i rampelyset i et drøyt år, og har til gode å fylle 20.

– Jeg ser på Rashford, og ser en spiller som tar frispark foran Zlatan og Pogba, og jeg tenker at det er den type ting som «Gazza» ville gjort, sier Lineker til The Times og tilføyer:

– Det jeg elsker med Marcus er hvordan han takler presset. Jeg kunne pushet ham, og vært veldig krevende, men han er den type unggutt som ikke er ferdig på trening selv om treninga er det. Han vil alltid ha mer. Han lever for fotball.  

– Taklet måltørken

ROSER RASHFORD: Gary Lineker.

Den tidligere storscoreren understreker at Rashford ikke hadde noe press på seg da Louis van Gaal ga ham sjansen forrige sesong, men gjentar hvor imponert han er over måten 19-åringen har taklet presset denne sesongen.

Det har blitt mye benkesliting og spill på kant for unggutten, men da Zlatan ble alvorlig skadet, utnyttet Rashford muligheten til å vise seg frem.

– Han var en tornado når han kom inn forrige sesong, uten press og ansvar. Men denne sesongen har han hatt presset på seg. Han scoret nesten ikke mål på flere måneder, men taklet presset som kom med det. 

– Det er den type karakter jeg digger.  Marcus er et perfekt eksempel på dette.