– Samhandling og posisjonsforståelse må bli bedre

Manageren kunne trekke frem flere ting som kunne vært bedre mot Wolverhampton, men han er også tydelig på at han er fornøyd med de to første kampene for sesongen.

Etter poengdelingen mot Wolverhampton på Molineux Stadium er det en skuffet Ole Gunnar Solskjær som prater med pressen.

Men tross skuffelsen over to tapte poeng klarer han å trekke frem noen positive aspekter med sesongstarten.

– Det var to ulike omganger, men det er slik noen kamper er. Vi kontrollerte førsteomgang bra og scorer et fint mål. Vi presset dem godt og stoppet kontringene deres, noe vi ikke klarte i andreomgangen. De fikk en fortjent scoring, men jeg synes vi reagerte bra på den, sa Solskjær til TV 2 etter kampen. 

Som på pressekonferansen før kampen fikk Solskjær spørsmål om samarbeidet mellom Marcus Rashford og Anthony Martial.

– Vi har jobbet en del med å få de to mer involvert i boksen. Det er dyktige spillere, og de er en fin kombinasjon. 

ROSER PARTNERSKAPET: Anthony Martial scoret sitt mål nummer 50 for Manchester United, og får skryt for partnerskapet med Rashford etter kampen.

Nordmannen er fornøyd med sesongstarten, men vet veldig godt hva som må forbedres.

– Vi blir bare bedre og bedre, og vi har fått et bedre resultat enn vi fikk på de samme kampene i fjor. Da endte vi med uavgjort hjemme mot Chelsea og vi tapte her. Så vi har forbedret oss mot begge lagene, sier Solskjær før han trekker frem forbedringspotensialet: 

– Samhandlingen og forståelsen rundt posisjoneringene må vi bli bedre på. Vi har også et par unggutter som bare kommer til å bli bedre og bedre. 

Til MUTV trakk han også frem noe han ikke var fornøyd med, men starter med å rose unggutta.

– Det var en moden prestasjon fra et ungt lag, men i andreomgang slurver vi litt for mye og vi mister ballen rett etter vårt eget avspark. Det ender med at de får et hjørnespark etter ti sekunder, sier han og legger til:

– Men jeg føler vi fortjente å vinne. Vi drar hjem skuffet, og spillerne i garderoben er temmelig misfornøyde. Det er jo et positivt tegn – at vi er misfornøyd med ett poeng i dag.