– Det er ikke avgjort enda

Ingenting er avgjort enda, presiserer Sir Alex overfor Telegraph.

Manchester United ligger på dette stadiet syv poeng foran sine nærmeste utfordrere med èn kamp til gode. Men til tross for dette, advarer Sir Alex Ferguson om å ikke ta noe som helst for gitt. "Jeg tror vi vil avgi poeng før eller siden", sa skotten før han la til "men jeg tror de andre lagene vil avgi poeng også."

-Premier League avgjøres i mars/april

– "Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Ingenting er avgjort så tidlig i sesongen. Mars og april er månedene det avgjøres i, og husk at det gjenstår 12 kamper. Mye kan fortsatt skje", sa en bestemt Ferguson på pressekonferansen som ble avholdt tidligere i dag.

Om Chelsea og Liverpool skulle snuble i dag mot henholdsvis Pompey og Sunderland, vet Ferguson at de ikke kan feire på forskudd, og føler seg sikker på at United har kontroll.

"Om de (Chelsea og Liverpool) avgir poeng, og vi vinner mot Newcastle i morgen tar vi ikke helt av. Vi har fortsatt en jobb å gjøre, og vi vil ikke la oss gå i noen feller."

Uthvilte spillere

Etter søndagens Carling Cup-triumf mot Spurs på straffekonkurranse, fortalte Ferguson at det var en slitsom kamp, men at han har et par uthvilte spillere som alle kan komme til å starte morgendagens kamp.

"Det ble en lang og slitsom dag på søndag, på en tung gressmatte. Men vi har uthvilte spillere som Berbatov, Park, Fletcher, Carrick, Rooney og Van der Sar som ikke spilte sist, og det skal nok motstanderen få merke", avsluttet Sir Alex lurt foran det fremmøtte pressekorpset.