SAF: Evans og Welbeck ute

Her følger hovedpunktene fra Sir Alex’ pressekonferanse.

– Evans er fortsatt skadet. Han er litt bedre, men jeg tror ikke at han rekker søndagens kamp (mot Swansea).

– Heller ikke Welbeck blir klar. Han ble skadet på mandag. Forhåpentligvis får vi ham med til neste helgs møte med Sunderland. Bortsett fra disse to ser det bra ut, så vi skal være godt forberedt, innledet Sir Alex, og fortsatte med å innrømme sin skuffelse over resultatet mot City.

Om tittelkampen:

-Mandag var et slag for oss. Nå må vi bare gjøre det vi kan, og forhåpentligvis vinne på søndag. Innen kampen starter vil vi vite hvordan det har gått mellom City og Newcastle. – Men uansett resultat der må vi være forberedt på det vi selv skal gjøre, så får vi bare håpe vi klarer å reise oss. Men om City skulle vinne, la oss si 3-0, da står vi nok overfor en umulig oppgave. – Men Newcastle kjemper for en plass blant de fire første, og de har sjansen til å klare det. Det er virkelig en spennende sesongavslutning. – Utfordringen for City nå blir å vinne i Newcastle. Newcastle spiller veldig bra for tiden. Riktignok tapte de 4-0 mot Wigan, men så bet de tennene sammen og slo Chelsea. De er i god form, så City får det ikke lett. Det finnes ingen enkle kamper i denne ligaen, og det vil vi nok selv få merke når vi møter Sunderland på bortebane i siste kamp.

Om Swansea:

– De har spilt beundringsverdig bra. Jeg så dem forrige helg, og de forsøker virkelig å spille fotball. Manageren (Brendan Rodgers) har stått fast ved sine prinsipper og laget hans har hatt en fantastisk sesong.

Om Roy Hodgson som England-manager:

– Den store overraskelsen for meg var at FA, for første gang noensinne, ikke lot seg presse av at media hadde Harry (Redknapp) som sitt førstevalg. – Roy er en fantastisk fyr med massevis av erfaring – erfaring som er nødvendig i den jobben. Jeg håper bare at han gjør det bra, og samtidig trenger han litt flaks for å klare å takle mediekjøret, sa en medfølende Ferguson.

Kilde: ManUtd.com