Så tapte U18

Etter fem strake kamper uten tap, møtte Paul McGuinness' (bildet) unge juniorlag veggen mot Everton.

Rødtrøyene åpnet kampen bra, men bakerst hos hjemmelaget sto en 16 år gammel nordmann, Lars Stubhaug fra Haugesund, som en levende vegg. Han holdt Everton inne i kampen, og lagene gikk til pause med 0-0.

Inspirert av sin bakerste mann gikk Everton hardt ut i andre omgang. De tok ledelsen etter 65 minutter på et frispark fra bortimot 25 meter, og fulgte opp med nok en scoring bare få minutter senere.

Dermed ble det en halv omgang med oppoverbakke for gjester som likevel skal ha ros for at de aldri ga opp. Imidlertid, keeper Stubhaug var fortsatt våken, og kampen ebbet ut med 2-0 til vertene.

Med denne seieren klatret Everton helt opp på siden av Manchester City i toppen av tabellen. Begge har 32 poeng etter 13 kamper, mens United følger på tredjeplass med 27.

Kilde: ManUtd.com