– Jeg sa nei til 110 millioner euro i august

Lazio-eier Claudio Lotito forlanger skyhøy pris for den serbiske 23-åringen.

Manchester United skal lenge ha jaktet den serbiske midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic, og både alder og prestasjoner tyder på at 23-åringen vil bli kostbar. 

Svært kostbar, viser det seg.

– Sa nei i august

Italienske medier siterer Lazio-eier og president Claudio Lotito på at han allerede har takket nei til et bud på 110 millioner euro for serberen i august 2017.

BLIR DYR: Lazio-eier og president Claudio Lotito har allerede takket nei til et bud på sin serbiske midtbanejuvel Sergej Milinković-Savić på over 100 millioner euro. Her er de to avbildet på julefesten til Lazio i desember.

– Jeg vet ikke hvor mye han er verdt, men jeg kan si at 100 millioner euro ikke er nok. Jeg takket nei til 110 millioner euro den 29. august, sier Lotito.

Hvilken klubb som la inn budet på 110 millioner euro kommer imidlertid ikke frem, men det viser med all tydelighet at den italienske klubben vil strekke seg langt for å beholde Milinkovic-Savic.

– Jeg blir sint når jeg leser at folk kaller Lazio for et supermarked, sier Lotito som åpenbart har tenkt til å selge seg dyrt i sommer.

Jakter fremdeles Fred

Lazio gikk glipp av en plass i Champions League da laget tapte den siste seriekampen denne sesongen, og det kan medføre at Lazio blir tvunget til å lytte til bud på sin mest verdifulle spiller.

Shakhtar Donetsk sin brasilianske midtbanespiller Fred skal imidlertid være den midtbanespilleren som er nærmest United.

Lokalavisen  Manchester Evening News melder onsdag at United regner med at overgangen skal gå i orden.

I forrige uke skrev Manuel Veth, ekspert på ukrainsk fotball, eksklusivt for United.no, hva United-fansen kan forvente om Fred blir å finne på Old Trafford neste sesong.

I den rykende ferske utgaven av United-Supporteren som kommer i helt ny drakt, kan du også lese hva flere eksperter mener United og José Mourinho bør foreta seg i sommer.