RvP hinter om exit

Frykter for at neste års EM-sluttspill ryker dersom han ikke får fast førstelagsfotball på Old Trafford.

Om vi tolker Van Persies uttalelser til Daily Mirror riktig, har han tatt plass i tenkeboksen for å vurdere  United-fremtiden. Det har han gjort ut i fra det faktum at han ikke har fått noen løfter fra Louis van Gaal om spilletid kommende sesong.

Samtidig har både italienske Lazio og tyrkiske Galatasaray åpent uttrykt interesse for å overta ham i sommer. Og, selv om Van Persie tidligere har gitt uttrykk for at han ønsker å kjempe for sin posisjon på Old Trafford, er det åpenbart at alternativene surrer i bakhodet.

– Jeg må være realistisk

“EM-utsiktene vil få stor betydning for hva jeg velger å gjøre.”

– Robin van Persie

Han vet at neste års EM-sluttspill kan være hans siste sjanse til å representere Nederland i et stort mesterskap, og da må han, ifølge seg selv, være i sin beste form. Det kan han kun være om han får jevnlig spilletid.

– EM-utsiktene vil derfor få stor betydning for hva jeg velger å gjøre, innrømmer han, og vedgår at situasjonen han nå står overfor er både ny og vanskelig, men at han er nødt til å se realistisk på det hele.

Det innbefatter også å ta hensyn til hva familien ønsker:

– Jeg er en familiemann som synes det er fantastisk å se min kone og mine barn lykkelige. Derfor tar jeg bestandig familien med i betraktningen når jeg skal ta beslutninger som gjelder fremtiden min, sier Robin van Persie til The Mirror.

Her kan du lese hele saken.