90. Kjempemulighet helt på tampen til Martial, men den unge franskmannen bommer på ballen.

90. Valencia kommer inn for Blind, og Carrick inn for Herrera.

90. Det legges til tre minutter, og Rostov får et frispark ved cornerflagget.

89. Rostov med corner. Klareres.

88. Pogba får ballen på seksten meter, men gjør som han har gjort stort sett hele kampen: mister ballen.

87. Gatcan får et skudd på mål, men Romero holder den trygt.

87. United virker mer eller mindre fornøyde med resultatet nå.

84. Igjen så er Rojo ekstremt viktig, i det han sklir bort ballen som siste mann.

82. Herrera går i bakken og får frisparket. Det kommer til å være mange såre United-bein etter denne kampen…

81. Pogba spiller Martial i god posisjon, men innlegget til sistnevnte blir for dårlig.

80. Klabb og babb i Uniteds boks, ballen triller heldigvis inn til Romero.

78. Zlatan går i bakken, og reprisene viser at han får en liten vridning i det han sklir på gressmatta.

77. Gult kort til Herrera, som er alt annet enn enig i den avgjørelsen.

76. Godt slått innlegg fra Blind, men den treffer akkurat ikke Fellaini. Corner er resultatet, men den klareres.

75. Martial skaffer United et frispark i farlig posisjon på venstresiden.

74. Bukharov byttes ut, inn kommer Azmoun.

73. Samme mann finner seg litt rom og klemmer til, men skuddet går langt over.

72. Kalachev mottar det gule kortet for å sparke bort ballen. Han mister også returoppgjøret.

70. Det har vært en total endring i kampbildet etter målet til Rostov.

67. Henrikh Mkhitaryan byttes ut, og inn kommer Anthony Martial.

66. Rostov får en dødball som nesten blir farlig. United har ikke den kontrollen over kampen vi hadde i første omgang.

65. Bra slått corner fra Blind som treffer Fellaini, men headingen går rett på keeper.

64. Erokhin får til slutt ballen rett utenfor Uniteds sekstenmeter, men skuddet går heldigvis like utenfor.

60. Zlatan prøver å dra av en spiller, men ender med å skli på underlaget. Svensken ser ikke veldig fornøyd ut.

59. Noboa pådrar seg et gult kort, men det er litt uklart hvorfor. Herrera er den som sparker inn i Rostov-spilleren.

57. Young prøver å nå Zlatan med en lang ball, men den blir i lengste laget.

56. Det var Romero sitt første baklengsmål i Europaligaen på 413 minutter.

55. Daley Blind har enorme rom på venstresiden sin, og Mkhitaryan prøver å nå frem, men en blanding av ukonsentrasjon og dårlig bane gjør at ballen blir for lang.

53. MÅL til Rostov. Ballen slås langt over forsvaret til United, og Bukharov legger ballen død på brystet før han dunker ballen bak Romero.

51. Ashley Young kommer til en god avslutning, etter det man kan kalle opprulling fra Uniteds side. Ballen går akkurat til side for mål.

48. Det blir spennende å se hvordan Mourinho angriper denne omgangen. Spesielt byttene, som kan gi en indikasjon på laget mot Chelsea på mandag.

46. Young vrir spillet fint, og Zlatan drar av to mann før han går for skudd. Ballen spretter ukontrollert, og ballen ender på rad z.

45. Rostov åpner friskt og kommer til et innlegg, men der er Romero trygg.

45. Spillerne er tilbake på banen, hvor Rostov allerede har ventet en liten stund. Så langt vi kan se, stiller vi uforandret fra første omgang.

45(+2) Da blåser dommeren til pause, og United leder fortjent etter 45 minutter spilt.

46. Rostov kommer til en nesten-mulighet, men Rojo er på plass og avverger.

45. Det legges til to minutter.

41. Pogba er råsterk i duell med tre Rostov-spillere, og får et korrekt frispark.

39. Ny corner for United, denne gangen fra Young. Ballen klareres.

38. Farlig frisparkposisjon for Rostov.

34. MÅL! Henrikh Mkhitaryan får ballen i mål, men forarbeidet til Fellaini og Zlatan er herlig å se på! Fellaini demper ballen på brystet, vender av en spiller og finner Zlatan, som igjen finner Mkhitaryan foran mål. 1-0!

31. United har en del spillere i boks, men innlegget fra Zlatan blir klarert.

30. United får klarert ballen etter et lite Rostov-press.

28. Romero faller det han skal spille ut ballen, men heldigvis spretter ballen til Smalling.

25. Blind slår et alt for langt hjørnespark, og ballen går bak mål. Dette er muligheter vi må ta vare på!

24. Gatcan får et gult kort for taklingen på Zlatan, og går dermed glipp av returoppgjøret.

20. Kampens første gule går til Mkhitaryan, som gir Kudryashov en liten albue. Noe billig, men greit.

19. Bukharov finner seg litt rom på venstrekanten, men Rojo kommer til unnsetning. Den påfølgende corneren plukkes av Romero.

17. Granat må byttes ut, og inn kommer Terentyev. Granat løp inn i Mkhitaryan og skadet skulderen.

15. Ingen av lagene har fått ordentlig tak på dette oppgjøret så langt, og ballen bankes langt i begge ender.

12. Mkhitaryan får servert en fin ball i Rostovs boks, men ballen spretter som en badeball på underlaget, og armeneren får ikke kontroll.

11. Det går mye i lange baller for United så langt.

10. Herrera er kanskje heldig som unngår et gult kort for en fryktelig høy fot.

9. Rostov viser at de tar overgangene de får servert, men denne gangen somles ballen bort.

7. Rostov på en snarvisitt i Uniteds boks, men Young viser styrke og ballen går til utspill.

6. Innlegges tas av Blind, men det blir enkelt for keeper å plukke.

5. United får et frispark i farlig innleggs-posisjon på høyrekanten.

3. For de som ikke ser oppgjøret og tenker at banen umulig kan være ille, så kan united.no nå bekrefte at den faktisk er så ille.

1. Flott angrepsspill, og et godt innlegg fra Young. Ballen kommer litt for fort på Pogba, som bommer på ballen.

0. 3-5-2 er nok det riktige, med Blind og Young som vingbacker.

0. Endelig er det avspark, og grafikken viser en 4-3-3, men der er også Rojo oppført som høyreback.

Manchester United: Romero; Young, Jones, Smalling, Blind, Rojo, Pogba, Fellaini, Herrera, Mkhitaryan, Zlatan

Benk: De Gea, Valencia, Carrick, Mata, Lingard, Martial, Rashford

FC Rostov: Medvedev; Navas, Granat, Mevlja, Kalachev, Erokhin, Gatcan, Noboa, Kudryashov, Bukharov, Poloz

Benk: Goshev; Terentyev, Kireev, Bayramyan, Azmoun, Prepelita