– Han har så mange kvaliteter

Også i klubbens egne avstemning var det Juan Mata som stakk av med tittelen som Månedens Spiller.

Det var forrige uke at United la ut en avstemning for Månedens Spiller på sine hjemmesider, hvor de som ønsket kunne stemme mellom de tre kandidatene Juan Mata, Donny van de Beek, og Marcus Rashford.

Lørdag var resultatene klare, og det ble avslørt at Mata hadde vunnet med 53% av stemmene.

Dermed ble han månedens beste i England, akkurat som han allerede hadde blitt det for Supporterklubben.

Selv tok han til Twitter for å takke etter at resultatene ble offentliggjort.

 

LES OGSÅ: Satte de beste i skyggen – fortjener Mata mer spilletid?

Alt er i en egen klasse

Scott McTominay er blant de som ikke får skrytt nok av den spanske midtbanespilleren, og han anbefaler unge spillere å lære av Juan Mata når det kommer til det meste.

POPULÆR OG GOD: Juan Mata har vært et solid lyspunkt i en vanskelig sesongstart for United.

– Han er bare topp. Man trenger ikke si så mye om Juan. Både av og på banen er han i en klasse for seg selv. Måten han kler seg på, måten han snakker på…det er bare en egen klasse. For enhver ung fotballspiller som ønsker å bli en topp, topp spiller; bare se på Juan Mata.

Videre forteller den skotske midtbanespilleren at spanjolen ikke bare er en vinner, tvers igjennom, men at han og har en helt egen mentalitet som han smitter over på resten av laget.

– Han er som han alltid har vært

Selv om McTominay nok kjenner Mata ganske godt nå, er det en annen spiller i troppen som kjenner han enda bedre – nemlig landsmannen David De Gea.

Også han har bare varme ord om sin lagkamerat.

– Juan er fantastisk. Han er bare som han alltid har vært, og han har jo spilt siden han var såpass ung at folk har lett for å glemme at han fortsatt er ung.

Den spanske målvakten legger ikke skjul hvor viktig det er for troppen å ha en spiller som Mata, med gode egenskaper og kvaliteter.

– Det har vært fantastisk å se han score mål allerede, og jeg er kjempeglad for at han spiller så bra som han har gjort nå.