Roser Grealish

Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om Aston Villa-kapteinen før torsdagens kamp.

På pressekonferansen før oppgjøret mot Aston Villa fikk Ole Gunnar Solskjær naturligvis spørsmål om Jack Grealish. Sagaen rundt 24-åringen virker ikke å ha noen slutt, og engelskmannen blir hyppig nevnt i forbindelse med en overgang til United.

Før de røde djevlene skal møte Grealish og hans lag, roser Solskjær Aston Villa-stjernen.

– Vi må være klare

I forrige oppgjør mellom de to lagene ble sluttresultatet 2-2, etter blant annet et kremmerhus av nevnte Grealish.

Solskjær har denne kampen friskt i minne før torsdagens kamp.

– Både Grealish på venstre og El Ghazi på høyre skapte problemer for oss. Han (Grealish) scoret et fantastisk mål mot oss.

Nordmannen sier at United må være på tå dersom de skal stoppe Grealish.

– Det har blitt sagt mye om ham, og vi må være klar til å møte ham, uansett om han spiller på venstre, høyre eller i midten.

SMIL: Det har vært mye å smile for i Manchester United den siste tiden. Skal det fortsette, må de røde stoppe Jack Grealish.

Solskjær drar frem engelskmannens egenskap til å lage rom til sine lagkamerater:

– Han drar med seg spillere, og skaper plass til andre, sier Solskjær, som også påpekte at Aston Villa består av flere enn bare Grealish:

– Det er ikke bare en god spiller i det Villa-laget, det er mange av dem.

– Har spilt jevne kamper

United-treneren fikk også spørsmål om hvordan han anser torsdagens motstander, som ligger på en 18. plass i Premier League før oppgjøret.

– De har vist at de kan hevde seg, de har spilt jevne kamper. Du kan se at de har jobbet med organiseringen sin, og kontringsangrepene deres er blant de beste i ligaen. 

Solskjær trekker også frem Birminham-lagets styrke på dødballer.

– De har gode føtter og gode duellspillere.

– I tillegg er det selvfølgelig noen individuelle spillere der. 

Siden coronapausen har Aston Villa tatt ett poeng på fire kamper. Samtidig har de tapt knepent mot Chelsea og Wolverhampton etter ettmålstap. Ligamester Liverpool slet også med å bryte ned et Villa-lag som virker å ha tatt seg i skinnet i kampen om fornyet Premier League-kontrakt.

Kampen spilles på Villa Park torsdag 21:15.