Rooney og Rio er ok

OPPDATERT. Wayne Rooney og Rio Ferdinand trente i formiddag sammen med resten av den engelske landslagstroppen. Det tyder på at skadefrykten etter søndagens kamp heldigvis var overdrevet.

Rooney fikk problemer med ankelen cirka 20 minutter før slutt i oppgjøret mot Liverpool, og selv om han ikke ga seg før sluttsignalet lød, var han tydelig hemmet idet han gikk av banen.

Det ble naturlig nok spekulert i alvoret rundt scouserens skade, og automatisk antatt at han ville bli trukket fra onsdagens privatlandskamp mot Frankrike i Paris.

Selv om vi gjerne skulle ha sett Rooney stå over privatlandskampen mot Frankrike, ser det heldigvis ut til at ankelsmellen bare har vært av det overfladiske slaget. Ifølge BBC så han i hvert fall ikke ut til å være plaget under formiddagens økt på Arsenals treningskompleks i Hertfordshire.

Også Rio Ferdinand, en annen spiller det har vært stilt spørsmålstegn bak etter de siste ukers ryggproblemer, var i full trening idag – i likhet med blant andre Wes Brown og Owen Hargreaves. Dette tyder på at Ferdinand ikke kjenner noen ettervirkninger av søndagens utskeielser, et oppgjør det lenge var frykt for at han ikke ville rekke.