– Dere som er røde likte nok dette

Wayne Rooney ødela for City, harselerte med City-fansen og sendte en tanke til United-fansen.

Wayne Rooney har scoret mange mål mot Manchester City i sin lange karriere. Ingen har scoret flere mål i Manchester-derbyet enn scouseren, som scoret elleve mål mot City i United-trøya.

Mandag kveld slo han til igjen, da han scoret sitt 200. Premier League-mål.

Rooney bredsidet inn 1-0 med venstrefoten, og ga Everton ledelsen 1-0 på Eastlands – og feiret ellevilt fremfor City-fansen!

– Det var et deilig øyeblikk. Jeg er sikker på at den røde delen av Manchester også satte pris på det, sa han etterpå.

Da Kyle Walker ble utvist rett før pause, så det veldig bra ut for Everton, men City klarte seg bra med ti mann, og åtte minutt før slutt på ordinær tid, kom Raheem Sterlings utligning for de lyseblå etter en svak Holgate-klarering.

Mot slutten ble ex-red Morgan Schneiderlin utvist for Everton, og City presset hardt på for en matchvinnerscoring på slutten, men bortelaget klarte å ro i land et uavgjortresultat.

Rooney selv la også ut et bilde på Twitter – det vi tidligere hadde brukt øverst i denne saken – men en morsom kommentar: