– Rooney er ikke ferdig

Spisisen er med i Southgates England-planer.

Da Lukas Podolski fikk sin hyllest etter Tysklands kamp mot England denne uken var det klart at tyskeren er ferdig på landslaget. Etter kamp ble det også pratet om at Rooney kunne få en lignende hyllest snart. Det vil imidlertid ikke England-sjef Gareth Southgate ha noe snakk om.

– Jeg forsto ikke helt hvorfor folk har begynt å prate om hyllester enda, han har jo alle muligheter til å holde det gående i dette laget, sier Southgate om Rooney ifølge ESPN.

– Han er absolutt med i tankene mine, sier han videre, til tross for at Rooney gikk glipp av denne ukas landslagssamling som følge av en skade.

Wayne Rooney. Med i Englands planer fremover, ifølge sjefen Gareth Southgate.

Southgate har imidlertid gjort det klart at Rooney var velkommen dersom han var frisk. Det samme gjelder Tottenham-spiss Harry Kane som også måtte stå over som følge av skade.

– Det viktigste for meg er at disse gutta [Rooney og Harry Kane] følte seg inviterte, og det sa jeg også nettopp til Harry, sier han.

Det er ingen grunn til å tro at Rooney, som har vært linket i øst og vest bort fra United, er ferdig på landslaget.

– Jeg er klar over at vi kommer til å prate om Wayne igjen, men jeg håper vi kommer til å prate om spillerne som faktisk er her. Det er ingen grunn til at Rooney er ferdig på landslaget, sier Southgate.