Ronaldo tilbake på sitt beste

VIDEO Etter en fantastisk laginnsats, og to strålende mål av Cristiano Ronaldo, uttaler han i etterkant av den imponerende forestillingen at han er på vei tilbake mot toppformen.

Manchester United tok seg i kveld til sin andre finale på to år, etter å ha gått videre med 4-1 sammenlagt mot Arsenal.

Etter Parks tidlige ledermål, nettet Ronaldo to ganger. Først med ett nydelig frisparkmål, og deretter alene med Almunia etter en kontring tatt rett ut av læreboka.

Etter kampen var naturligvis journalister ute etter å få ut noen ord av kampens store spiller. På spørsmål om Ronaldo var på vei tilbake mot toppformen, svarte han omtrent som forventet:

"Ja, jeg tror det."

"De siste kampene har jeg følt meg bra. Jeg er i god form, og vi er inne i en svært viktig og avgjørende fase av sesongen. Det er nå de store kampene kommer," forteller tomålsscoreren til Sporting Life kort tid etter kampslutt.

Ronaldos første mål kom fra meget langt hold, etter at ballen suste forbi Arsenals sisteskanse Manuel Almunia. Mange mener kanskje keeperen burde reddet det harde skuddet, men Ronaldo er av en annen oppfatning.

"Skuddet er utfordrende å redde, fordi ballen beveger seg vanskelig for keeperne," fortalte Ronaldo, som naturligvis var godt fornøyd med scoringen: "Jeg prøver alltid å gjøre mitt beste, og det var ett flott mål!"

– Fletcher fortjente ikke dette

På stillingen 0-3 til de røde djevlene, fikk Arsenal og Fabregas straffe. Kveldens italienske dommer Roberto Rosetti var ikke i tvil, og sendte Darren Fletcher resolutt av banen med direkte rødt kort.

Det røde kortet betyr at Fletcher må stå over finalen. Ronaldo uttalte sympati for lagkameraten, og innrømte at det er et hardt slag at skotten må se finalen fra tribunen.

"Det er veldig skuffende, for han er en fantastisk spiller, og han fortjener virkelig å spille finalen. Han legger ned enormt arbeid for laget, og er en god lagspiller," skrøt Ronaldo om sin hardtarbeidende lagkamerat.

"Han fortjener å spille finalen, men slik er fotball."

Sir Alex godt fornøyd med oppvisningen

Det var også tungt for Sir Alex Ferguson å svelge tapet av Fletcher, men Fergie var strålende fornøyd med prestasjonene, og lot ikke det ødelegge feiringen.

"Du kan se at ballen skiftet retning, og at Fletcher var på ballen. Det er forferdelig uheldig, men det er ikke noe å få gjort med det," forteller sjefen med fatning.

På spørsmål om Fletcher ville startet finalen i Roma, uttalte Ferguson følgende: "Du så prestasjonene hans i dag, og i alle andre store kamper. Fletcher er en stor spiller."

Ferguson var naturligvis fornøyd med prestasjonene, og frydet seg over å være klar for nok en finale:

"Prestasjonene og innsatsen var strålende. Jeg er godt fornøyd," avsluttet den mektige skotten.

Se Sir Alex på ekstern a fra Sky Sports