Scoring og seier for Ronaldo

Portugal vant komfortabelt 3-1 i Genéve mot Tsjekkia i kveld. Og i sentrum for hendelsene; vår egen Ronaldo.

Alt snakket om Ronaldos fremtid har tydeligvis ikke påvirket spillet hans vesentlig. I kveld var han svært sentral i Portugals 3-1-seier over Tsjekkia i Sveits. Ronaldo var involvert i alle tre målene.

1-0 kom som en følge av at Ronaldo mottok ballen inne i feltet, før en retur fra keeper endte opp hos Deco som satte inn ledermålet. Tsjekkia utlignet midtveis i første omgang, og yppet seg flere ganger, men alt i alt var Portugal det beste laget, og da spesielt etter pause. Etter 63 minutter mottok Deco ballen på hjørnet av sekstenmeteren. Han trillet den videre til Ronaldo, som fra 17 meters hold hamret inn 2-1 forbi Petr Cech i det tsjekkiske buret.

På overtid ble Ronaldo spilt alene igjennom etter et raskt tatt frispark. Uselvisk trillet han ballen videre til Quaresma, som kunne ekspedere ballen i nettet, forbi en utspilt Chelsea-målvakt. Portugal er nå etter alle solemerker videre til kvartfinale, og seiler opp som en av de aller største favorittene i mesterskapet.